Vergaderen bij Rosarium te Amsterdam

Als je een vergadering in Amsterdam wilt organiseren, dan is het Rosarium een uitstekende locatie om te overwegen. Dit prachtige park bevindt zich aan de rand van de stad en biedt een rustige en ontspannen omgeving voor zakelijke bijeenkomsten.

Het Rosarium beschikt over diverse zalen en ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, conferenties en andere zakelijke evenementen. Er is ruimte voor kleine bijeenkomsten van 10 personen tot grote evenementen van 300 personen.

Naast de prachtige locatie biedt het Rosarium ook een uitstekende service. Het team van ervaren eventplanners staat klaar om te helpen bij het plannen en organiseren van de perfecte vergadering. Van het regelen van catering en technische apparatuur tot het verzorgen van transport en accommodatie voor gasten, het team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Als je een vergadering bij het Rosarium organiseert, kun je ook genieten van de prachtige omgeving. Het park heeft een uitgestrekte rozentuin en diverse waterpartijen, wat zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de vergadering.

Bovendien is het Rosarium goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Dit maakt het een handige locatie voor zowel lokale als internationale gasten.

Kortom, als je op zoek bent naar een rustige en professionele omgeving voor jouw volgende vergadering in Amsterdam, dan is het Rosarium zeker een locatie om te overwegen. Met uitstekende faciliteiten en service, en een prachtige omgeving, zal het Rosarium ervoor zorgen dat jouw evenement een groot succes wordt.

Vergadering organiseren in Amsterdam?

Bij Rosarium aan Het Amstelpark bent u aan het juiste adres om een vergadering in Amsterdam te organiseren.

Rosarium

Rosarium, familie bedrijf sinds 1973, is de ideale locatie voor zakelijke, maar ook privé bijeenkomsten en is prachtig gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van het Amstelpark.

Zoek je een locatie voor een inspirerend teamoverleg, een groot congres, intiem diner of juist een spectaculair feest voor 600 gasten? Onze sfeervol ingerichte, schakelbare, zalen hebben uitzicht op de aangrenzende Floriade tuin en zijn voorzien van de meest moderne technische faciliteiten. Via openslaande deuren sta je zo op je eigen privé terras, midden in het park.

Vergadering aan de Zuidas in Amsterdam

Vergaderen op de Zuidas in Amsterdam? Dan bent u bij het Rosarium aan het juiste adres. Klik hier om al onze vergadermogelijkheden te bekijken.

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information