[vc_row][vc_column][vc_column_text]

 

Vergadering


Vergaderen bij het Rosarium aan het Amstelpark te Amsterdam.

 

Vergadering


Op zoek naar een geschikte ruimte om comfortabel en efficiënt te vergaderen? De zalen van Rosarium zijn door de flexibele wanden multi-inzetbaar en kunnen daardoor volledig naar wens ingedeeld worden. Zowel een kleinschalige vergadering als een grootse meeting behoren daarom tot de opties die Rosarium te bieden heeft.  

Al onze zalen beschikken over een privéterras, waardoor het gedurende de dag mogelijk is om even op adem te komen in de frisse lucht. Ook onze moderne en professionele AV-middelen staan indien gewenst tot uw beschikking. Tevens kan er tijdens een welverdiende pauze genoten worden van een culinaire break bereid door onze chef-koks.  

We denken graag met u mee over welke ruimtes, opstelling en invulling het beste past bij uw bijeenkomst zodat u zich onbezorgd met de verdere voorbereiding kunt bezighouden! Wilt u weten of wij kunnen verzorgen wat u voor ogen heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zalen in Rosarium


Rosarium beschikt over meerdere vergaderzalen waar u bijeen kunt komen voor een zakelijk ontvangst of feestelijk samenzijn met vrienden en familie. In alle zalen zijn verschillende opstellingen mogelijk met uiteenlopende groepsgroottes. Elke zaal in Rosarium heeft natuurlijk daglicht en een aangrenzend privé terras. Naast de verhuur van de ruimtes verzorgen wij natuurlijk ook de catering, het ondersteunend personeel en audiovisuele middelen. Deze producten en diensten zijn facultatief en niet bij de huur inbegrepen.

Geef uw vergadering of bijeenkomst een extra dynamisch karakter door een deel van de dag of bijvoorbeeld tijdens een van de breaks met uw gasten naar buiten te aan. Rosarium is gelegen in misschien wel het mooiste park van Amsterdam. Een wandeling of activiteit in het park geeft nieuwe inspiratie en de afwisseling en de frisse lucht houden je scherp!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information