Over ons


Rosarium, familie bedrijf sinds 1973

Rosarium_Team_Foto

Elk event een verhaal


Rosarium, familie bedrijf sinds 1973, is de ideale locatie voor zakelijke, maar ook privé bijeenkomsten en is prachtig gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van het Amstelpark.

Zoek je een locatie voor een inspirerend teamoverleg, een groot congres, intiem diner of juist een spectaculair feest voor 600 gasten? Onze sfeervol ingerichte, schakelbare, zalen hebben uitzicht op de aangrenzende Floriade tuin en zijn voorzien van de meest moderne technische faciliteiten. Via openslaande deuren sta je zo op je eigen privé terras, midden in het park.

Nodigt u gasten uit die verspreid over het land naar Amsterdam komen? Rosarium is een uitstekend bereikbare locatie gelegen in de nabijheid van de Ring A10. Er zijn ruim 500 parkeerplekken vlak bij de hoofdentree van het Amstelpark. Maakt u gebruik van het openbaar vervoer dan is Station Rai op loopafstand van onze locatie.

Wenst u over het water naar ons toe te komen? Dat kan! Rosarium heeft een eigen aanlegsteiger aan de Amstel en biedt zo een perfecte combinatie van een prachtig boottochtje en elk denkbaar event.

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information