Congres bij Rosarium te Amsterdam

Als je op zoek bent naar een prachtige locatie voor het organiseren van een congres in Amsterdam, dan is het Rosarium zeker een plek om te overwegen. Dit prachtige park biedt een rustige en ontspannen omgeving voor zakelijke evenementen en is gelegen aan de rand van de stad.

Het Rosarium heeft diverse zalen en ruimtes die geschikt zijn voor congressen en conferenties van verschillende groottes. Of je nu een klein congres organiseert voor 50 personen of een groot evenement van 500 personen, er zijn genoeg opties beschikbaar om aan jouw wensen te voldoen.

Naast de prachtige locatie biedt het Rosarium ook uitstekende service. Het team van ervaren eventplanners staat klaar om te helpen bij het plannen en organiseren van de perfecte congres. Van het regelen van catering en technische apparatuur tot het verzorgen van transport en accommodatie voor gasten, het team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Het park heeft een uitgestrekte rozentuin en diverse waterpartijen, wat zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens het congres. Dit biedt niet alleen een mooie omgeving voor de gasten, maar kan ook bijdragen aan het creëren van een ontspannen en positieve sfeer tijdens het evenement.

Bovendien is het Rosarium goed bereikbaar met het openbaar vervoer en zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Dit maakt het een handige locatie voor zowel lokale als internationale gasten.

Kortom, als je op zoek bent naar een professionele en ontspannen omgeving voor jouw volgende congres in Amsterdam, dan is het Rosarium zeker een locatie om te overwegen. Met uitstekende faciliteiten en service, en een prachtige omgeving, zal het Rosarium ervoor zorgen dat jouw congres een groot succes wordt.

Congres organiseren in Amsterdam?

Dan bent u bij Rosarium aan Het Amstelpark te Amsterdam aan het juiste adres.

Rosarium

Rosarium, familie bedrijf sinds 1973, is de ideale locatie voor zakelijke, maar ook privé bijeenkomsten en is prachtig gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van het Amstelpark.

Zoek je een locatie voor een inspirerend teamoverleg, een groot congres, intiem diner of juist een spectaculair feest voor 600 gasten? Onze sfeervol ingerichte, schakelbare, zalen hebben uitzicht op de aangrenzende Floriade tuin en zijn voorzien van de meest moderne technische faciliteiten. Via openslaande deuren sta je zo op je eigen privé terras, midden in het park.

Congres op de Zuidas Amsterdam

Een congres in Amsterdam organiseren? Bekijk hier de pagina over congressen en vind de juiste informatie. 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information