Congress


Congres organiseren? Wees welkom bij Rosarium te Amsterdam.

 

Congress


Kennis delen met je gasten door middel van een bijeenkomst op een centraal gelegen locatie in het land? Zowel voor een groot congres als voor een bijeenkomst met een klein team hebben wij meerdere passende zalen beschikbaar. Een prachtige locatie gelegen in Amsterdam in het mooist park van de stad, op loopafstand van de RAI, met een perfecte uitvalsbasis naar de Ring A10 en met ruim 500 parkeerplekken voor de hoofdentree. Kortom, een locatie die voor zowel nationale als internationale gasten zeer goed bereikbaar is.

In totaal hebben we maar liefst 12 ruimtes beschikbaar. We hebben de meest gangbare presentatiemiddelen in huis en voor nagenoeg al onze zalen geldt dat de ruimte flexibel in te richten is. Van een lezing in een theater-opstelling voor 350 personen tot een kleine workshop voor 10 personen in een kring-opstelling.

 Dit geldt ook voor de mogelijkheden die Rosarium op culinair terrein kan bieden. Van het kopje koffie en een gezonde break bij een vergadering tot een walking dinner als afsluiting van een congres, alles is mogelijk.

We denken graag met je mee over welke ruimtes, opstelling en (culinaire) invulling het beste past bij jouw bijeenkomst! Wil je weten of wij kunnen verzorgen wat jij wilt? Neem dan contact met ons op.

 

Zalen in Rosarium


Rosarium beschikt over meerdere vergaderzalen waar u bijeen kunt komen voor een zakelijk ontvangst of feestelijk samenzijn met vrienden en familie. In alle zalen zijn verschillende opstellingen mogelijk met uiteenlopende groepsgroottes. Elke zaal in Rosarium heeft natuurlijk daglicht en een aangrenzend privé terras. Naast de verhuur van de ruimtes verzorgen wij natuurlijk ook de catering, het ondersteunend personeel en audiovisuele middelen. Deze producten en diensten zijn facultatief en niet bij de huur inbegrepen.

Geef uw vergadering of bijeenkomst een extra dynamisch karakter door een deel van de dag of bijvoorbeeld tijdens een van de breaks met uw gasten naar buiten te aan. Rosarium is gelegen in misschien wel het mooiste park van Amsterdam. Een wandeling of activiteit in het park geeft nieuwe inspiratie en de afwisseling en de frisse lucht houden je scherp!

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information