Culinair


 ‘Het is fantastisch om gasten te laten zien en vooral proeven hoe verantwoord lunchen of dineren kan zonder concessies te doen aan kwaliteit. Eerlijke streekgebonden ingrediënten is mijn motto’ Zijn kookstijl omschrijft hij als ‘Wereldse smaken, traditionele gerechten met een verfijnde eigentijdse twist’. – Quote chef kok Michiel Post

 

Culinair


Bij het organiseren van een besloten event, of dit nou zakelijk is of particulier, gaat het om de totale beleving. Al je zintuigen moeten worden geprikkeld. Daarom is het voor ons belangrijk om vooraf ook na te denken over de culinaire invulling die het beste bij uw ontvangst in Rosarium past. Eerlijk, puur en lokaal zijn de elementen die je terugvindt in ons culinair aanbod.

Rosarium heeft een eigen cateringteam met chef-kok Michiel aan het roer. Samen toveren ze de heerlijkste breaks,  lunches, borrels en diners op tafel.

Organiseert u een zakelijke bijeenkomst? Dan is het belangrijk om enkele momenten van ontspanning in te lassen. Het geeft uw gasten de gelegenheid om even de benen te strekken en gedachten te verzetten. Wij overleggen graag welke momenten van de dag u dit het beste tijdens uw meeting kunt doen en welke culinaire invulling zich daar het beste voor leent.

Bent u geinteresseerd in een feestelijke receptie? Of zoekt u naar een bijzondere plek voor een seated of walking lunch of diner? Ook hiervoor bieden wij zeer uitgebreide culinaire mogelijkheden waarbij de presentatie en kwaliteit bij onze chef veel aandacht hebben. Naast onze arrangementen kunnen wij uiteraard ook een voorstel op maat samenstellen. Zo tilt u het evenement naar een nog hoger niveau.

Voor een impressie van de mogelijkheden klikt u hier voor ons foodbook.

Zalen in Rosarium


Rosarium beschikt over meerdere vergaderzalen waar u bijeen kunt komen voor een zakelijk ontvangst of feestelijk samenzijn met vrienden en familie. In alle zalen zijn verschillende opstellingen mogelijk met uiteenlopende groepsgroottes. Elke zaal in Rosarium heeft natuurlijk daglicht en een aangrenzend privé terras. Naast de verhuur van de ruimtes verzorgen wij natuurlijk ook de catering, het ondersteunend personeel en audiovisuele middelen. Deze producten en diensten zijn facultatief en niet bij de huur inbegrepen.

Geef uw vergadering of bijeenkomst een extra dynamisch karakter door een deel van de dag of bijvoorbeeld tijdens een van de breaks met uw gasten naar buiten te aan. Rosarium is gelegen in misschien wel het mooiste park van Amsterdam. Een wandeling of activiteit in het park geeft nieuwe inspiratie en de afwisseling en de frisse lucht houden je scherp!

 

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information