Receptie


Heeft uw organisatie iets te vieren? Of wilt u uw relaties in het zonnetje zetten?  De diverse ruimtes bij Rosarium zijn de ideale plek voor het organiseren van een feestelijke borrel of receptie.

 

Receptie


Heeft uw organisatie iets te vieren? Of wilt u uw relaties in het zonnetje zetten?  De diverse ruimtes bij Rosarium zijn de ideale plek voor het organiseren van een feestelijke borrel of receptie. Onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes kijken uw gasten uit op het schitterende Amstelpark. Onze stijlvolle zalen zijn daarnaast in het bezit van openslaande deuren naar buiten, waardoor bij mooi weer ook genoten kan worden van ons aangrenzende terras. Of het nu gaat om een intieme groep van 20 personen of een feestelijke receptie met 200 gasten.

Bij een receptie hoort ook een goed verzorgd arrangement. Denk hierbij aan een sfeervol ontvangst met een glas bubbels of non alcoholische cocktail en amuses. Gevolgd door een variatie van kleine smaakvolle (warme) hapjes of ouderwets bittergarnituur. Onze chef biedt tevens een breed assortiment aan vegetarische hapjes. Zo is er voor ieder wat wils.

Uiteraard is het ook mogelijk om aansluitend een (walking) diner te organiseren. Graag bespreken we met u de vele mogelijkheden die Rosarium te bieden heeft. Voor meer informatie kun je hier contact opnemen.

Zalen in Rosarium


Rosarium beschikt over meerdere vergaderzalen waar u bijeen kunt komen voor een zakelijk ontvangst of feestelijk samenzijn met vrienden en familie. In alle zalen zijn verschillende opstellingen mogelijk met uiteenlopende groepsgroottes. Elke zaal in Rosarium heeft natuurlijk daglicht en een aangrenzend privé terras. Naast de verhuur van de ruimtes verzorgen wij natuurlijk ook de catering, het ondersteunend personeel en audiovisuele middelen. Deze producten en diensten zijn facultatief en niet bij de huur inbegrepen.

Geef uw vergadering of bijeenkomst een extra dynamisch karakter door een deel van de dag of bijvoorbeeld tijdens een van de breaks met uw gasten naar buiten te aan. Rosarium is gelegen in misschien wel het mooiste park van Amsterdam. Een wandeling of activiteit in het park geeft nieuwe inspiratie en de afwisseling en de frisse lucht houden je scherp!

 

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information