Feest


Bedrijfsfeest organiseren op de Zuidas in Amsterdam? Rosarium is de unieke plek, gelegen aan het Amstelpark.

 

Feest


Op zoek naar de perfecte locatie voor een uitbundig personeelsfeest? Of wilt u uw zakelijke evenement feestelijk afsluiten? Het ervaren team van Rosarium helpt u bij het organiseren van een bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat zal worden! De verschillende ruimtes van onze locatie zijn uitermate geschikt voor het organiseren van een geslaagd bedrijfsfeest, denk bijvoorbeeld aan de gezellige Wijnbar of onze stijlvolle Parklounge. De combinatie van onze schitterende locatie, professionele team en culinaire hapjes maken uw bedrijfsfeest beslist tot een groot succes.  

Zalen in Rosarium


Rosarium beschikt over meerdere vergaderzalen waar u bijeen kunt komen voor een zakelijk ontvangst of feestelijk samenzijn met vrienden en familie. In alle zalen zijn verschillende opstellingen mogelijk met uiteenlopende groepsgroottes. Elke zaal in Rosarium heeft natuurlijk daglicht en een aangrenzend privé terras. Naast de verhuur van de ruimtes verzorgen wij natuurlijk ook de catering, het ondersteunend personeel en audiovisuele middelen. Deze producten en diensten zijn facultatief en niet bij de huur inbegrepen.

Geef uw vergadering of bijeenkomst een extra dynamisch karakter door een deel van de dag of bijvoorbeeld tijdens een van de breaks met uw gasten naar buiten te aan. Rosarium is gelegen in misschien wel het mooiste park van Amsterdam. Een wandeling of activiteit in het park geeft nieuwe inspiratie en de afwisseling en de frisse lucht houden je scherp!

 

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information