Diner


 ‘Het is fantastisch om gasten te laten zien en vooral proeven hoe verantwoord lunchen of dineren kan zonder concessies te doen aan kwaliteit. Eerlijke streekgebonden ingrediënten is mijn motto’ Zijn kookstijl omschrijft hij als ‘Wereldse smaken, traditionele gerechten met een verfijnde eigentijdse twist’. – Quote chef kok Michiel Post

Diner


Van een klein diner met het team tot een grote gala-avond met vele genodigden: Rosarium is de perfecte locatie om te genieten van een volledig verzorgd diner met gasten. De veelzijdige zalen bieden de mogelijkheid om de ruimtes geheel naar wens in te delen. Wij hebben alles in huis om uw diner tot een succes te maken: een uitgebreid aanbod aan dranken, een culinair menu bereid door onze chef-kok en de gastvrijheid van het team van Rosarium. Wij helpen u graag bij het organiseren van een avond om nooit te vergeten. 

Zalen in Rosarium


Rosarium beschikt over meerdere vergaderzalen waar u bijeen kunt komen voor een zakelijk ontvangst of feestelijk samenzijn met vrienden en familie. In alle zalen zijn verschillende opstellingen mogelijk met uiteenlopende groepsgroottes. Elke zaal in Rosarium heeft natuurlijk daglicht en een aangrenzend privé terras. Naast de verhuur van de ruimtes verzorgen wij natuurlijk ook de catering, het ondersteunend personeel en audiovisuele middelen. Deze producten en diensten zijn facultatief en niet bij de huur inbegrepen.

Geef uw vergadering of bijeenkomst een extra dynamisch karakter door een deel van de dag of bijvoorbeeld tijdens een van de breaks met uw gasten naar buiten te aan. Rosarium is gelegen in misschien wel het mooiste park van Amsterdam. Een wandeling of activiteit in het park geeft nieuwe inspiratie en de afwisseling en de frisse lucht houden je scherp!

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information