Receptie


Het organiseren van een informele borrel na afloop van een zakelijke bijeenkomst of voor het vieren van een verjaardag of je promotie.

Receptie


Het organiseren van een informele borrel na afloop van een zakelijke bijeenkomst of voor het vieren van een verjaardag of je promotie lijkt overzichtelijk maar kan ook een hele klus zijn. Je wil goede contacten opdoen, je zakelijk netwerk uitbreiden of de felicitaties in een ongedwongen setting in ontvangst nemen. Maar ook dat dit een moment is waar de gasten en jijzelf kunnen ontspannen en ondertussen genieten van een goed glas wijn en heerlijke hapjes. 

Rosarium beschikt over een drietal ruimtes waar wij u graag voor een borrel welkom heten. Het betreft onze Parklounge, Wijnbar en intieme setting van Parker’s. De ruimtes bieden los of in combinatie met elkaar plaats aan groepen van 4 tot 400 personen. Tevens beschikken ze allemaal over een aangrenzend terras welke bij het huren van de ruimte voor uw gasten beschikbaar is. Bij mooi weer kan iedereen zo genieten van een fantastisch uitzicht over het park en in het zonnetje proosten op een gezellig samenzijn.   

Goede verzorging


Bij een borrel hoort een goed verzorgd arrangement. Denk hierbij aan een sfeervol ontvangst met een glas bubbels of non alcoholische cocktail en amuses. Gevolgd door een variatie van kleine smaakvolle (warme) hapjes of ouderwets bittergarnituur. Onze chef biedt tevens een breed assortiment aan vegetarische hapjes. Zo is er voor ieder wat wils.

Uiteraard is het ook mogelijk om aansluitend een (walking) diner te organiseren. Graag bespreken we met u de vele mogelijkheden die Rosarium te bieden heeft. Voor meer informatie kun je hier contact opnemen.

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information