Culinair


Bij het organiseren van een besloten event, of dit nou zakelijk is of particulier, gaat het om de totale beleving.

 

Culinair


Bij het organiseren van een besloten event, of dit nou zakelijk is of particulier, gaat het om de totale beleving. Al je zintuigen moeten worden geprikkeld. Daarom is het voor ons belangrijk om vooraf ook na te denken over de culinaire invulling die het beste bij uw ontvangst in Rosarium past. Eerlijk, puur en lokaal zijn de elementen die je terugvindt in ons culinair aanbod.

Rosarium heeft een eigen cateringteam met chef-kok Michiel Post aan het roer. Samen toveren ze de heerlijkste breaks,  lunches, borrels en diners op tafel.

Organiseert u een zakelijke bijeenkomst? Dan is het belangrijk om enkele momenten van ontspanning in te lassen. Het geeft uw gasten de gelegenheid om even de benen te strekken en gedachten te verzetten. Wij overleggen graag welke momenten van de dag u dit het beste tijdens uw meeting kunt doen en welke culinaire invulling zich daar het beste voor leent.

Bent u geinteresseerd in een feestelijke receptie? Of zoekt u naar een bijzondere plek voor een seated of walking lunch of diner? Ook hiervoor bieden wij zeer uitgebreide culinaire mogelijkheden waarbij de presentatie en kwaliteit bij onze chef veel aandacht hebben. Naast onze arrangementen en vaste menu’s kunnen wij uiteraard ook een voorstel op maat samenstellen. Zo tilt u het evenement naar een nog hoger niveau.

Voor een impressie van de mogelijkheden klikt u hier voor ons foodbook.

 

 

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. More Information