Eventlocatie Rosarium, Amsterdam

Bij Rosarium zien we elk evenement als een verhaal. Een goed concept begint met een kop en eindigt met een staart, zoals een goed boek van cover tot nawoord beklijft. Door een rode draad toe te voegen, zorgen we dat de boodschap bij uw doelgroep blijft hangen. Het creatieve team van Rosarium zet alles op alles om jouw evenement een passend en uniek verhaal mee te geven. Het resultaat is een plaatje dat klopt van het tafellinnen tot kleur van de bloemen.

Eventlocatie Rosarium, Amsterdam

Elk event een verhaal
Het maakt niet uit of u een indoor foodmarket of een high tech congres wilt organiseren: Rosarium biedt voor elk evenement een uitkomst. Net zo min als Rosarium een vast aantal zalen telt, kennen haar mensen een standaard aanpak. Wij werken niet in geijkte procedures, maar luisteren goed naar uw wensen voor een werkwijze die u past als een maatpak.
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Gelegen in de betoverende omgeving van het Amstelpark met een privé terras bij elke zaal

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van topevenementen, -vergaderingen, -huwelijken en -congressen

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Maximaal gefaciliteerd van 2 tot 800 personen, van hoogwaardige audio-video tot topkwaliteit eten uit eigen keuken

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Uitstekende bereikbaarheid en 500 zeer goedkope parkeerplaatsen recht voor de deur

Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak op onze locatie maken?

"Het team van Rosarium maakt van uw evenement graag een doorslaand succes."

De organisatie uit handen


Rosarium is meer dan een locatie waar u simpelweg een zaaltje boekt. Indien gewenst nemen wij alle facetten van uw evenement uit handen. U hebt bij ons geen evenementenmanager nodig. Het team stelt een uitgebreid moodboard samen om de look en feel van uw event te bepalen en vertaalt dit naar een solide draaiboek. Wij weten als geen ander dat wanneer de inhoud van uw verhaal klopt, de hoofdstukken naadloos in elkaar overlopen. Op de dag zelf zult u dan ook zien dat alle elementen van het verhaal kloppen.

Persoonlijke service


Ons personeel ontfermt zich graag over de ontvangst en verzorging van uw gasten. Uiteraard vanaf gepaste afstand indien de privacy van de bijeenkomst hierom vraagt, maar altijd alert en servicegericht. Voor uw gemak heeft u bovendien altijd te maken met één vast aanspreekpunt. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens het evenement. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke omgang. Vriendelijk en zonder pretenties werkt ons team daarom in rokkostuum, maar zonder stropdas.

Aan een half woord genoeg


Rosarium maakt niet alleen mooie beloften, maar gaat direct over tot actie. Wij denken mee in alle facetten van uw evenement en zorgen ervoor dat belangrijke zaken geregeld worden. Geen verzoek is ons te gek. Wij regelen alles, van bruidstaart tot congresspreker. Terugkerende gasten worden al snel vertrouwde gezichten waarbij onze partyplanner aan een half woord genoeg heeft om hun wensen te kennen.

Succes gegarandeerd


Het team van Rosarium maakt van uw evenement graag een doorslaand succes.

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item