Zaalverhuur Amsterdam

Rosarium biedt full-service zaalverhuur in Amsterdam. Stadse allure gaat bij Rosarium hand in hand met een bosrijke omgeving. Bij deze zaalverhuur in Amsterdam speelt uw verhaal de hoofdrol. Of u nou een congres, huwelijksfeest of kerstborrel wilt organiseren. Ons creatieve team zorgt ervoor dat zij uw wensen vertalen in een verrassend concept dat klopt van kop tot staart. Kortom: De beste locatie in Amsterdam.

Zaalverhuur Amsterdam

De beste locatie
Het Amstelpark biedt een besloten toevluchtsoord vanuit het hectische stadsleven, dat op een steenworp afstand ligt. In deze bosrijke omgeving vindt u het best gelegen zaalverhuur in Amsterdam. Het pand voelt met zijn lage dak en natuurtinten als onderdeel van de omgeving. Haal tussen het vergaderen door een frisse neus in het park en geniet van de aangrenzende rozentuin.
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Gelegen in de betoverende omgeving van het Amstelpark met een privé terras bij elke zaal

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van topevenementen, -vergaderingen, -huwelijken en -congressen

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Maximaal gefaciliteerd van 2 tot 800 personen, van hoogwaardige audio-video tot topkwaliteit eten uit eigen keuken

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Uitstekende bereikbaarheid en 500 zeer goedkope parkeerplaatsen recht voor de deur

Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak op onze locatie maken?

"Iedereen die ooit in Amsterdam is geweest, weet dat parkeren een crime is. Rijd geen talloze rondjes rond ons pand, maar parkeer gemakkelijk voor de deur de naastgelegen parkeerplaats. Komen uw relaties met de trein? Rosarium ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het station."

Voldoende parkeerplaatsen


Iedereen die ooit in Amsterdam is geweest, weet dat parkeren een crime is. Rijd geen talloze rondjes rond ons pand, maar parkeer gemakkelijk voor de deur de naastgelegen parkeerplaats. Komen uw relaties met de trein? Rosarium ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het station.

Formeel maar persoonlijk


Rosarium brengt mensen bijeen in een intieme sfeer met een persoonlijke benadering. Elke stijlvolle zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privéterras aan het Amstelpark. Ons professionele team hanteert de etiquette en stijl die passen bij de formele sfeer van een zakelijke bijeenkomst, maar hecht vooral waarde aan een menselijke en persoonlijke omgang. Wij bieden u een keuze uit diverse arrangementen.

Elk event een verhaal


De elegantie van onze zaalverhuur in Amsterdam past perfect bij de charme van onze hoofdstad. Hoewel het grote pand plaats biedt aan maximaal achthonderd gasten, blijft het massale gevoel achterwege. Alle zalen bevinden zich op de begane grond. Door de flexibele wanden verdelen wij alle ruimtes in een mum van tijd precies op maat.

Persoonlijke aandacht


Niet alleen de zaalgrootte is flexibel, ook ons personeel staat bekend om zijn buigzaamheid. Het hechte team hanteert de etiquette en stijl die passen bij uw doelgroep. Wij hechten waarde aan menselijke en persoonlijke omgang en ontfermen ons graag over de ontvangst en verzorging van uw gasten. Vanaf gepaste afstand indien de privacy van de bijeenkomst hierom vraagt, maar altijd alert en servicegericht.

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item