Wijnbar Amsterdam

Verruil de hectiek van de stad voor de rust van het groene Amstelpark. Uw vrijdagmiddagborrel houdt u voortaan in stijl, want Parker’s is misschien wel de meest elegante wijnbar van Amsterdam. Geniet van de hoge plafonds, natuurlijke houttinten en uitzicht op de weelderige rozentuin. Uiteraard genietend van de uitgebreide wijnkaart en persoonlijk advies van onze huissommelier. En nu u er toch bent: boek direct een tafel voor een smaakvol diner.

Wijnbar Amsterdam

Wine & Dine
In onze moestuin verbouwen wij zelf diverse seizoensgroenten die als inspiratie dienen voor onze kaart. Elke drie maanden zorgen onze koks weer voor een verrassend nieuw menu. U kiest zelf wat wij voor u mogen bereiden: onze diners beginnen vanaf twee gangen, maar zijn uit te breiden naar zelfs vijf of zes gangen. Alles komt dagvers uit eigen keuken, van de mayonaise tot aan de desserts.
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Gelegen in de betoverende omgeving van het Amstelpark met een privé terras bij elke zaal

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van topevenementen, -vergaderingen, -huwelijken en -congressen

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Maximaal gefaciliteerd van 2 tot 800 personen, van hoogwaardige audio-video tot topkwaliteit eten uit eigen keuken

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Uitstekende bereikbaarheid en 500 zeer goedkope parkeerplaatsen recht voor de deur

Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak op onze locatie maken?

Fotogalerij

Neem een digitaal kijkje op onze prachtige locatie

"Kies voor de klasse van onze elegante wijnbar in Amsterdam. De ruime wijnkaart biedt een scala aan smaken."

Een prachtige kaart


In de prachtige lounge van Rosarium eet u als een keizer of keizerin. Neem voor een intiem diner plaats in stijlvolle setting met natuurtinten en uitzicht over het Amstelpark. Ons restaurant dient als proeftuin met elke drie maanden een nieuwe kaart. De dagverse ingrediënten en handgeselecteerde kruiden zorgen voor een smaakexplosie. Uw zorgvuldig opgemaakte bord is een lust voor het oog.

Een elegante borrel


Kies voor de klasse van onze elegante wijnbar in Amsterdam. De ruime wijnkaart biedt een scala aan smaken. Laat u adviseren door onze professionele werknemers en huissommelier en geniet van een heerlijk wijntje in onze lounge of op het terras. Rosarium stelt op verzoek graag een specifiek wijnarrangement voor u samen.

Een lekker wijntje


Een heerlijk gerecht is niet compleet zonder bijpassende wijn. Onze uitgebreide wijnkaart heeft voor ieder wat wils. Kunt u niet kiezen? Onze huissommelier licht graag toe wat de beste wijnspijscombinaties zijn en kan u uitstekend adviseren over een wijn die perfect past bij uw persoonlijke voorkeuren.

Prik een vorkje


Stel uit 16 verschillende gerechten een eigen menu samen. De menu’s beginnen vanaf twee gangen, maar kunnen naar eigen inzicht uitgebreid worden. Om het u wat makkelijker te maken hebben we de gerechten onderverdeeld in vier categorieën: voor, tussen, hoofd en na. Als u niet kunt kiezen, bieden we u graag een selectie van de kaart aan.

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item