Vergaderlocatie, Amsterdam

De sfeervolle vertrekken met openslaande deuren naar verschillende privéterrassen hebben precies de allure die u verwacht van een vergaderlocatie in Amsterdam. Door de schuifbare wanden creëert Rosarium binnen een mum van tijd een boardroom voor twee personen en met hetzelfde gemak een plenaire vergaderruimte voor dertig man. Optioneel sluit u de dag informeel af met een borrel in onze wijnbar. Laat u verrassen door onze persoonlijke service en flexibiliteit.

Vergaderlocatie, Amsterdam

ELK EVENT EEN VERHAAL
Nergens vindt u een vergaderlocatie in Amsterdam waar u het buitengevoel ervaart terwijl u midden in de stad staat. Een meeting in de stijlvolle ruimtes van Rosarium zullen uw collega’s of zakenrelaties niet snel vergeten. Voor ons is elk event een verhaal dat wij graag met u vertellen. Wij weten dat wanneer de inhoud klopt, de vertelling een pageturner wordt om nog lang te herinneren. Geef uw bijeenkomst een stijlvolle upgrade met bijvoorbeeld een rode loper, persoonlijke menukaartjes tijdens het diner of een hostess die de gasten ontvangt. Alle arrangementen zijn inclusief: Vergaderopstelling naar keuze | Koffie, thee en mineraalwater | Papier en schrijfwaren | Garnituren tijdens de ochtend- en middagpauze | High Speed Wi-Fi-internetconnectie | Flipover
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Gelegen in de betoverende omgeving van het Amstelpark met een privé terras bij elke zaal

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van topevenementen, -vergaderingen, -huwelijken en -congressen

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Maximaal gefaciliteerd van 2 tot 500 personen, van hoogwaardige audio-video tot topkwaliteit eten uit eigen keuken

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Uitstekende bereikbaarheid en 500 zeer goedkope parkeerplaatsen recht voor de deur

Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak op onze locatie maken?

Fotogalerij

Neem een digitaal kijkje op onze prachtige locatie

"Rosarium is een flexibele vergaderlocatie hartje Amsterdam. U boekt onze vergaderzalen net zo gemakkelijk voor een klein teamoverleg tussen twee personen als voor een grote meeting met achthonderd gasten. Wij veranderen de verschillende zalen gemakkelijk van grootte met behulp van de goed geïsoleerde schuifwanden. Ervaar het gemak van deze flexibiliteit zelf."

Gemak


Rosarium heeft alles voor een geslaagde meeting in huis. Uiteraard beschikken wij over pijlsnel internet in het pand en op het terras. Geen vergadering is compleet zonder aantekeningen, daarom verstrekken wij standaard pennen en notitieblokken. De zalen zijn uitgerust met een scala aan audiovisuele middelen, waaronder geïntegreerde beamers en schermen, laptops, geluidsinstallaties en diverse microfoons. Als wij iets onverhoopt niet in huis hebben, schakelen wij onze externe AVpartner in. U hoeft dus nergens meer aan te denken.

Excellente keuken


Op onze vergaderlocatie in Amsterdam vindt u geen kantine met kleffe broodjes, maar verzorgen wij dagverse maaltijden uit eigen keuken. Maak uw meeting daarom compleet met een heerlijke lunch of diner en sluit de dag af in onze Parker’s wijnbar. Even de benen strekken? Haal dan een frisse neus aan het Amstelpark.

Flexibele partner


Service is een van de belangrijkste elementen van onze dienstverlening. Wij stellen ons dan ook altijd flexibel op en denken met u mee. Is uw spreker ziek en kan de meeting onverhoopt niet doorgaan? Rosarium stuurt u niet simpelweg een factuur, maar doet er alles aan om uw vergadering te verplaatsen naar een nieuwe datum. Als u het wilt, kunnen we zelfs proberen een nieuwe spreker te regelen.

Arrangementen


Om u optimaal van dienst te zijn, werkt Rosarium met drie verschillende soorten vergaderarrangementen. Deze variëren van 25 tot 63,50 euro per persoon. U hebt altijd toegang tot exclusief bestemd voor Rosarium ons privéterras aan het Amstelpark, ongeacht welk arrangement u kiest. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke omgang, daarom is ons professionele team altijd aanwezig op de vloer.

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item