Trouwlocatie Amsterdam

Geef elkaar het jawoord in een zee van bloemen. De rozentuin van Rosarium is misschien wel de meest romantische trouwlocatie in Amsterdam. Start de dag met een sprookjesachtige ceremonie, schiet een dromerige fotoshoot in het Amstelpark en sluit af met een spetterende dansavond. Zo vertelt uw huwelijksfeest een compleet liefdesverhaal. Rosarium is de perfecte start van de mooiste dag van uw leven.

Trouwlocatie Amsterdam

Elk huwelijk een verhaal
Trouwen doet u waarschijnlijk maar één keer. Het is dan ook niet gek als u niet precies weet hoe u de dag wilt vormgeven. Wij nemen u stap voor stap mee in het proces. We weten precies wat ervoor nodig is om van uw huwelijksfeest een doorslaand succes te maken dat uw gasten nog lang bijblijft. Wij maken van ieder event een verhaal. Zo ook van uw trouwdag die wordt opgebouwd als persoonlijk sprookje waarbij wij veel aandacht aan details besteden. Had u bijvoorbeeld al gedacht aan trouwbedankjes of een gastenboek? Rosarium zorgt dat het in orde komt.
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Gelegen in de betoverende omgeving van het Amstelpark met een privé terras bij elke zaal

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van topevenementen, -vergaderingen, -huwelijken en -congressen

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Maximaal gefaciliteerd van 2 tot 800 personen, van hoogwaardige audio-video tot topkwaliteit eten uit eigen keuken

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Uitstekende bereikbaarheid en 500 zeer goedkope parkeerplaatsen recht voor de deur

Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak op onze locatie maken?

Fotogalerij

Neem een digitaal kijkje op onze prachtige locatie

"Wist u dat Rosarium een officiële trouwlocatie is? Het Rosarium is dé plek voor uw huwelijk en dat komt niet alleen door de schitterende ligging. Bij ons viert u uw complete huwelijksdag op één locatie. Kortom, uw antwoord op de vraag of het Rosarium de perfecte locatie is voor uw trouwdag, is wat ons betreft simpel en kort: Ja!"

Jawoord in stijl


Laat de styling van uw huwelijksdag met een gerust hart aan ons creatieve team over. Zij zorgen dat uw verhaal tot in de puntjes klopt, van de kleur van de bloemen tot de bruidstaart. U kunt alles aan ons overlaten, zelfs het regelen van de fotograaf. Rosarium werkt samen met een vaste partner die perfect weet hoe hij deze bijzondere dag vast moet leggen.

Van ceremonie tot diner


Onze trouwlocatie in Amsterdam schikt zich volledig naar uw wensen. Elke ruimte is voorzien van openslaande deuren naar een prachtig privéterras dat uitkomt in het Amstelpark. Hier heft u in alle beslotenheid het glas met uw gasten. De koks van Rosarium stellen graag een maatwerk diner voor u samen en verzorgen heerlijke hapjes. Onze persoonlijke sommelier selecteert de lekkerste wijnen voor uw speciale dag. Uiteraard houden wij rekening met uw budget en vinden we altijd een passende oplossing.

Geen feest te groot


Onze trouwlocatie in Amsterdam is geschikt voor elke bruiloft. Vier een intieme huwelijksdag met enkele genodigden of plan een groots feest met achthonderd gasten. De flexibele zalen van Rosarium passen zich naar uw wensen aan. Over parkeren hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken: direct naast ons gebouw ligt een parkeerterrein met 500 plekken.

Boek een trouwarrangement


Rosarium is een officiële trouwlocatie in Amsterdam waar u de dag van uw leven beleeft. Dit komt niet alleen door de prachtige locatie. Ons hechte team doet er alles aan om uw trouwdag onvergetelijk te maken. In de trouwbrochure geven we u een indruk van wat er allemaal mogelijk is, maar elk huwelijk is maatwerk. Neem dus vooral contact op om uw wensen met ons te bespreken.

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item