5 gouden tips voor een succesvolle kerstborrel

De feestdagen staan weer voor de deur! Heeft u al nagedacht over de invulling van de jaarlijkse kerstborrel? Wij delen met veel plezier onze vijf gouden tips voor een feestelijke & geslaagde kerstborrel.

5 gouden tips voor Uw kerstborrel

Tip 1: De uitnodiging
De maand december staat bekend om vele borrels & diners, dus zorg tijdig voor de uitnodiging. Datum, tijd, routebeschrijving van de gekozen locatie zijn hierin onmisbaar. Dit resulteert in een goede opkomst! In Nederland duurt een kerstborrel gemiddeld twee uur.

Tip 2: De boodschap
De kerstborrel is bij uitstek de gelegenheid om het volgende realiseren:

  • Het teamgevoel versterken
  • Terugblikken op het afgelopen jaar
  • De doelen voor het nieuwe jaar presenteren

Houd de speech kort (max. 15 minuten), niet te formeel en maak gerust een grapje.

Tip 3: Kerstarrangementen
Naast de speech is het culinaire aspect onmisbaar.
Dit kan worden vormgegeven door een aangeklede borrel, walking dinner of met een feestelijk 3 of 4 gangen kerstdiner. Rosarium biedt verschillende kerstarrangementen aan.

Tip 4: Bereikbaarheid van de locatie
Zorg ervoor dat de locatie gemakkelijk te bereiken is met de auto, openbaar vervoer & de fiets.

Tip 5: Te laat voor de kerst? Organiseer een nieuwjaarsborrel!
Plan de kerstborrel uiterlijk twee weken van te voren. Te weinig tijd? Verplaats het naar het nieuwe jaar. Een nieuwjaarsborrel is de perfecte kick-off voor 2019!

Geïnspireerd? Bij Rosarium bent u van harte welkom.
Kom langs voor een locatiebezoek of reserveer één van onze kerstarrangementen.

“Onderschrift dat past bij de afbeelding hierboven en bij de tekst van het artikel. Bij voorkeur inclusief keyword…”

Vertel ons uw verhaal

Fotogalerij

Neem een digitaal kijkje op onze prachtige locatie

Bekijk ons laatste nieuws, tips, handige weetjes en meer...

Romantisch dineren op Valentijnsdag

Romantisch uit eten op Valentijnsdag? Bezoek ons Restaurant Parker’s en geniet van een uitgebreid 4-gangenmenu bij kaarslicht. Op Valentijnsdag is echt niets romantischer, dan met je geliefde te dineren bij kaarslicht. Kom op donderdag 14 februari naar het romantische...

Nieuwe website Rosarium live!

In de afgelopen paar maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe ontwerp. En sinds 31 januari 2019 is de nieuwe website van Rosarium live. Marketingcoördinator Sterre vertelt: ‘de nieuwe website is visueler dan de oude website. Door de vele foto’s en...

Succes op EventSummit 2019

Op 31 januari 2019 stond Rosarium op de EventSummit 2019 in het Rotterdam Ahoy. Rosarium voerde continu gesprekken met de EventSummit bezoekers. Het standpersoneel stond klaar alle vragen te beantwoorden. En er  zijn honderden nieuwe flyers verspreid. Branchecontact...

Rosarium op EventSummit 2019

Op 31 januari is het zover: EventSummit 2019! Dit keer is de 11e EventSummit en vindt het plaats in Ahoy Rotterdam. Komt u langs bij de stand van Rosarium? U vindt onze stand vlakbij het Maak het Verschil Stage in de Amsterdam straat, standnummer 2.08.11. Het...

5 gouden tips voor de kerstborrel

De feestdagen staan weer voor de deur! Heeft u al nagedacht over de invulling van de jaarlijkse kerstborrel? Wij delen met veel plezier onze vijf gouden tips voor een feestelijke & geslaagde kerstborrel.Tip 1: De uitnodigingDe maand december staat bekend om vele...

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item