Restaurant Parker's

Het maakt niet uit of u een intiem diner voor twee wilt reserveren of een zakelijke lunch voor honderd man. Parker's is het restaurant in Amsterdam Zuid waar u terecht kunt. Geniet van de vele faciliteiten van onze keuken. Laat voor uw huwelijksfeest, zakelijke lunch of kerstdiner een unieke maaltijd samenstellen door onze koks of reserveer een tafel in ons restaurant.

Restaurant Parker's

Elk diner een verhaal
In de prachtige lounge van Rosarium geniet u van de heerlijkste menu’s. Neem voor een intiem diner of een uitgebreide zakenlunch plaats in stijlvolle setting met natuurtinten met uitzicht over het Amstelpark. Ons restaurant dient als proeftuin met elke drie maanden een nieuwe kaart. De dagverse ingrediënten en een keur aan kruiden zorgen voor een smaakexplosie. Uw zorgvuldig opgemaakte bord is een lust voor het oog. Onze diners beginnen vanaf twee gangen naar keuze, maar u kunt het zo gek maken als u zelf wilt.
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Gelegen in de betoverende omgeving van het Amstelpark met een privé terras bij elke zaal

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van topevenementen, -vergaderingen, -huwelijken en -congressen

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Maximaal gefaciliteerd van 2 tot 500 personen, van hoogwaardige audio-video tot topkwaliteit eten uit eigen keuken

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Uitstekende bereikbaarheid en 500 zeer goedkope parkeerplaatsen recht voor de deur

Fotogalerij

Neem een digitaal kijkje op onze prachtige locatie

"Parker’s is het restaurant van Rosarium, vernoemd naar de beroemde Amerikaanse vinoloog Robert M. Parker"

Kom dineren


Onze chefkoks laten u graag zien wat zij in hun mars hebben. Als u een zakelijk diner of feestmaaltijd reserveert, gaan zij direct voor u aan de slag met een creatief menu. De producten die zij gebruiken komen veelal uit onze eigen moestuin. Alles wordt bovendien in ons Restaurant Parker's bereid, van de mayonaise tot de vleesjus. Uiteraard zijn dieetwensen of speciale verzoeken geen probleem. Onze chef zorgt ervoor dat hij iets bereidt dat bij uw voedingspatroon past.

Voor elk budget


Alles in ons Restaurant Parker's in Amsterdam Zuid is maatwerk. Ons team inventariseert uw wensen en budget om vervolgens een uniek menu samen te stellen. Dit kunt u zo groots of bescheiden maken als u zelf wilt. Een diner is al mogelijk voor slechts dertig euro per persoon. Ook bij minder bestedingsruimte leveren onze koks constante kwaliteit. Wij zien het als een uitdaging om een verrassend menu samen te stellen waarbij u echt waar voor uw geld krijgt.

Restaurant Parker's


Ons Restaurant Parker's is vernoemd naar de beroemde Amerikaanse vinoloog Robert M. Parker. Loop eens binnen voor een vrijdagmiddagborrel of laat onze sommeliers de juiste wijnen bij uw menu uitzoeken. Natuurlijk kunt u ook een vorkje prikken bij uw wijntje. Ga voor een uitgebreid diner of een snelle bite.

Excellente keuken


Op onze vergaderlocatie in Amsterdam vindt u geen kantine met kleffe broodjes, maar verzorgen wij dagverse maaltijden uit eigen keuken. Maak uw meeting daarom compleet met een heerlijke lunch of diner en sluit de dag af in ons Restaurant Parker's. Even de benen strekken? Haal dan een frisse neus aan het Amstelpark.

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item