Routebeschrijving Rosarium

Adembenemende locatie

Ruimtes

Parkeerplaatsen

Maximale capaciteit

Evenemententlocatie Rosarium, Amsterdam

Routebeschrijving

Parkeren

Er zijn ruim 500 parkeerplekken vlak voor de hoofdentree van het Amstelpark. Van 9:00 t/m 19:00 betaald parkeren tegen een on-Amsterdams laag tarief van 2,50 euro per uur. Een dagkaart is 15,- euro. In het weekend zelfs gratis. Indien afgesproken kunnen gasten, via kenteken, ingecheckt worden in het Online Parkingsysteem van Rosarium. Er zijn twee parkeerterreinen

– Bij de eerste stoplichten na Novotel (aan de rechterzijde) linksaf (u-bocht) en direct daarna rechts het parkeerterrein op
– Bij de eerste stoplichten na Novotel (aan de rechterzijde) rechtdoor, vlak voor het Shell tankstation linksaf (u-bocht) en daarna rechts het parkeerterrein op. Tot aan het einde rijden.

Route
Auto: Vanuit alle richtingen Amsterdam aanhouden. Amsterdam Ringweg A10 Zuid / Rai afslag 9 / S109. Onderaan de afslag linksaf richting Amstelveen. U rijdt nu op de Europaboulevard. Direct na passeren van Hotels Holiday Inn en/of Novotel aan de rechterzijde, ligt links van u het Amstelpark en Rosarium.

Navigatie of GPS
Voer adres Arent Janszoon Ernststraat 1. Deze straat staat haaks op de hoofdentree. Het is soms mogelijk dat u bij invoer Amstelpark 1 naar de verkeerde ingang wordt geleid.

Openbaar vervoer

Trein en Metro Station RAI is op minder dan 5 minuten loopafstand. Metro 50/51/52 en tram 4 stoppen hier. Binnen 10 minuten bent u met de nieuwe Noord-Zuidlijn (tram 52) op Amsterdam Centraal. Vanaf treinstation Schiphol is er één tussenstop tot station RAI. Duur reis 7 minuten.