Ons team

Wij staan klaar voor uw verhaal

Maarten van Eembergen

Maarten van Eembergen

Eigenaar

Maarten heeft met familiebedrijf Rosarium maar één doel: boven verwachting presteren! Niet alleen naar gasten, maar ook naar het enthousiaste team van medewerkers. Blijven vernieuwen, competitief en gastvrij zijn, zijn het DNA van Rosarium.

Sabine Glimmerveen

Sabine Glimmerveen

Sales Manager

Sabine leeft voor elk event: Non stop. Zij denkt graag met u mee, adviseert en realiseert de grootste events en kleine pareltjes. Zij is verantwoordelijk en bezeten van kwaliteit en service.

Jordi van den Berg

Jordi van den Berg

Operations Manager

Jordi hanteert de etiquette en stijl die past bij de sfeer van elk evenement en hecht ook waarde aan een persoonlijke omgang. Met zijn gastvrijheid creëert hij echt een beleving.

Denise van Dijk

Denise van Dijk

Marketing Coördinator

Denise zet Rosarium op de kaart door middel van stijlvolle publicaties in tijdschriften, updates op social media en het voorzien van de juiste informatie op de website. Zij communiceert Rosarium’s gastvrije sfeer, uitstekende bereikbaarheid, prachtige ligging, talloze mogelijkheden en culinaire keuken.

Lotte Bramer

Lotte Bramer

Sales- & Events Coördinator

Lotte luistert met enthousiasme graag naar uw wensen om een persoonlijke offerte samen te stellen. Zij verwelkomt u graag bij Rosarium om alle mogelijkheden te bespreken. Wenst u daarnaast specifiek F&B/catering advies? Lotte denkt graag met u mee om het beste uit elk evenement te halen.

Bas

Chef Kok

De keuken van Bas Kloosterboer en zijn team vertaalt simpele eerlijke smaken naar gedurfde gerechten met veel techniek en diversiteit van structuren en smaken. Laat je door ons verrassen tijdens een (grootschalig) evenement, een private dining of ervaar een culinaire beleving in ons restaurant.