Over Rosarium

Adembenemende locatie

Ruimtes

Parkeerplaatsen

Minuten van de snelweg

Minuten lopen van station RAI

Over Rosarium, Evenementenlocatie Amsterdam

Elk event een verhaal

Evenementenlocatie Rosarium ligt in de rust van het prachtige Amstelpark, en uitstekend bereikbaar vanaf de RAI, Zuidas en A2, met 500 parkeerplaatsen voor de deur. Door de flexibele schuifwanden, is het perfect voor een klein teamoverleg, maar ook voor grote bijeenkomsten met 800 gasten. En door onze jarenlange ervaring in evenementen bent u bij Rosarium verzekerd van gastvrije en professionele begeleiding. Combineer uw evenement met onze culinaire keuken, of schuif aan bij Restaurant Parker’s. Het keukenteam van Rosarium zal u verrassen met hoogstaande gerechten.

OVER ROSARIUM, AMSTERDAM

Geschiedenis

Rosarium begon in 1973 als familiebedrijf steakhouse. En opende voor het eerst haar deuren tijdens de Floriade: een grote bloemententoonstelling. Het Amstelpark is daar speciaal voor aangelegd en stond toen vol zweefmolens, veel bloemen, flamingo’s en rozentuinen. Rosarium betekent ook ‘rozentuin’. Heel onfortuinlijk brandde het oude Rosarium af in 1996. In 1999 werd een heel nieuw pand neergezet. Vanaf dat moment zijn wij ons meer gaan richten op evenementen. En zes jaar geleden nam Maarten van Eembergen (eigenaar) het bedrijf over van zijn ouders. Inmiddels is Rosarium uitgegroeid tot een stijlvolle evenementenlocatie.

OVER ROSARIUM, AMSTERDAM

Uw evenement

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van het Rosarium? Rosarium hanteert de etiquette en stijl die past bij de (in)formele sfeer van elk evenement. Uw evenement wordt op basis van uw wensen op maat samengesteld. Neem contact op en ontdek het zelf.