Over Rosarium Amstelpark

Rosarium biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amstelpark Amsterdam. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven. Perfect bereikbaar met meer dan ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Eventlocatie Rosarium, Amsterdam

Elk event een verhaal

Evenementenlocatie Rosarium ligt in de rust van het prachtige Amstelpark, en uitstekend bereikbaar vanaf de RAI, Zuidas en A2, met 500 parkeerplaatsen voor de deur. Door de flexibele schuifwanden, is het perfect voor een klein teamoverleg, maar ook voor grote bijeenkomsten met 800 gasten. En door onze jarenlange ervaring in evenementen bent u bij Rosarium verzekerd van gastvrije en professionele begeleiding. Combineer uw evenement met onze culinaire keuken, of schuif aan bij Restaurant Parker’s. Het keukenteam van Rosarium zal u verrassen met hoogstaande gerechten.

Rosarium begon in 1973 als familiebedrijf steakhouse. En opende voor het eerst haar deuren tijdens de Floriade: een grote bloemententoonstelling. Het Amstelpark is daar speciaal voor aangelegd en stond toen vol zweefmolens, veel bloemen, flamingo’s en rozentuinen. Rosarium betekent ook ‘rozentuin’. Heel onfortuinlijk brandde het oude Rosarium af in 1996. In 1999 werd een heel nieuw pand neergezet. Vanaf dat moment zijn wij ons meer gaan richten op evenementen. En zes jaar geleden nam Maarten van Eembergen (eigenaar) het bedrijf over van zijn ouders. Inmiddels is Rosarium uitgegroeid tot een stijlvolle evenementenlocatie.

Bij Rosarium zien we elk evenement als een verhaal. Het creatieve team van Rosarium zet alles op alles om jouw evenement een passend en uniek verhaal mee te geven. Het resultaat is een plaatje dat klopt van het tafellinnen tot kleur van de bloemen.

Benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van het Rosarium? Rosarium hanteert de etiquette en stijl die past bij de (in)formele sfeer van elk evenement. Uw evenement wordt op basis van uw wensen op maat samengesteld. Neem contact op en ontdek het zelf.

Adembenemende<br />locatie

Ruimtes

Parkeer- <br />plaatsen

Maximale <br /> Capaciteit

Ons team

Wij staan klaar voor uw verhaal

Maarten van Eembergen

Maarten van Eembergen

Eigenaar

Maarten heeft met familiebedrijf Rosarium maar één doel: boven verwachting presteren! Niet alleen naar gasten, maar ook naar het enthousiaste team van medewerkers. Blijven vernieuwen, competitief en gastvrij zijn, zijn het DNA van Rosarium.

Sabine Glimmerveen

Sabine Glimmerveen

Sales Manager

Sabine leeft voor elk event: Non stop. Zij denkt graag met u mee, adviseert en realiseert de grootste events en kleine pareltjes. Zij is verantwoordelijk en bezeten van kwaliteit en service.

Jordi van den Berg

Jordi van den Berg

Operations Manager

Jordi hanteert de etiquette en stijl die past bij de sfeer van elk evenement en hecht ook waarde aan een persoonlijke omgang. Met zijn gastvrijheid creëert hij echt een beleving.

Sterre van den Berge

Sterre van den Berge

Marketing Coördinator

Met passie zet Sterre Rosarium in de schijnwerpers, door o.a. stijlvolle publicaties in tijdschriften, een mooie website en talloze updates op social media. Zij communiceert Rosarium’s gastvrije sfeer, goede bereikbaarheid, prachtige ligging, flexibiliteit en goede keuken.

Lotte Bramer

Lotte Bramer

Sales- & Events Coördinator

Lotte luistert met enthousiasme graag naar uw wensen om een persoonlijke offerte samen te stellen. Zij verwelkomt u graag bij Rosarium om alle mogelijkheden te bespreken. Wenst u daarnaast specifiek F&B/catering advies? Lotte denkt graag met u mee om het beste uit elk evenement te halen.

Marc Raes

Marc Raes

Banqueting Manager

Marc begeleidt ieder event tot een succes met persoonlijke aandacht en professionaliteit die u verwacht en verdient.

Uw volgende event

Onvergetelijk!

Maak van uw bruiloft een sprookje en van uw congres en cliffhanger waarvoor bezoekers blijven terugkomen. Organiseer uw event bij Rosarium en wij maken het tot een passend verhaal. U hoeft nergens meer aan te denken als u onze evenementenlocatie boekt. Wij gaan met u aan de slag om uw etentje, productlancering of bruiloft tot leven te wekken. Van de kleur van de bloemen tot aan de hapjes: alles zal perfect bij uw boodschap passen voor een event dat uw bezoekers nog lang zal bijblijven.

Vertel ons uw verhaal

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item