Nieuwe website Rosarium live!

In de afgelopen paar maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe ontwerp. En sinds 31 januari 2019 is de nieuwe website van Rosarium live. 

Marketingcoördinator Sterre vertelt: ‘de nieuwe website is visueler dan de oude website. Door de vele foto’s en video’s, krijgt de websitebezoeker snel een goed beeld van onze locatie.’ En dit is belangrijk, want uit onderzoek van High Profile Locations, blijkt dat 82% van de opdrachtgevers verwacht direct sfeerfoto’s te zien. Hoewel het design nieuw is, is het een proces van continue verbetering, aldus Sterre: ’De nieuwe website en foto’s zijn nu online, maar ik hoop de komende tijd ook de teksten op de website verder te verbeteren.’ Verder heeft de website nu ook een speciale pagina over de ruimtes, met informatie over de afmetingen, opstellingen en capaciteit. En ook de contactgegevens en bereikbaarheid van Rosarium zijn nu snel inzichtelijk.

Samenwerking

Rosarium werkte voor dit nieuwe design, samen met Innovo Media ondersteund door Promo Vendi Group. ‘Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Innovo Media en Promo Vendi.  Promo Vendi specialiseert zich in neuromarketing, een wetenschappelijke benadering op onderbewust consumentengedrag. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten’, vertelt Sterre. 

Meer informatie?

Voor meer informatie of reserveringen, bel ons op +31(0)20 64 44 085 of mail info@rosarium.net. Volg Rosarium nu ook op social media voor meer nieuws en adviezen:

“31 januari ging onze nieuwe website live!”

Vertel ons uw verhaal

Fotogalerij

Neem een digitaal kijkje op onze prachtige locatie

Bekijk ons laatste nieuws, tips, handige weetjes en meer...

Romantisch dineren op Valentijnsdag

Romantisch uit eten op Valentijnsdag? Bezoek ons Restaurant Parker’s en geniet van een uitgebreid 4-gangenmenu bij kaarslicht. Op Valentijnsdag is echt niets romantischer, dan met je geliefde te dineren bij kaarslicht. Kom op donderdag 14 februari naar het romantische...

Nieuwe website Rosarium live!

In de afgelopen paar maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe ontwerp. En sinds 31 januari 2019 is de nieuwe website van Rosarium live. Marketingcoördinator Sterre vertelt: ‘de nieuwe website is visueler dan de oude website. Door de vele foto’s en...

Succes op EventSummit 2019

Op 31 januari 2019 stond Rosarium op de EventSummit 2019 in het Rotterdam Ahoy. Rosarium voerde continu gesprekken met de EventSummit bezoekers. Het standpersoneel stond klaar alle vragen te beantwoorden. En er  zijn honderden nieuwe flyers verspreid. Branchecontact...

Rosarium op EventSummit 2019

Op 31 januari is het zover: EventSummit 2019! Dit keer is de 11e EventSummit en vindt het plaats in Ahoy Rotterdam. Komt u langs bij de stand van Rosarium? U vindt onze stand vlakbij het Maak het Verschil Stage in de Amsterdam straat, standnummer 2.08.11. Het...

5 gouden tips voor de kerstborrel

De feestdagen staan weer voor de deur! Heeft u al nagedacht over de invulling van de jaarlijkse kerstborrel? Wij delen met veel plezier onze vijf gouden tips voor een feestelijke & geslaagde kerstborrel.Tip 1: De uitnodigingDe maand december staat bekend om vele...

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item