Zaalinformatie

Adembenemende locatie

Ruimtes

Parkeerplaatsen

Minuten van de snelweg

Minuten lopen van station RAI

ZAALINFORMATIE

Op deze pagina presenteren wij graag de verschillende ruimtes van Rosarium. Onderstaand treft u het overzicht van de capaciteit van de zalen en de plattegrond.

Parklounge

De Parklounge heeft uitzicht op het Amstelpark met een aangrenzend terras. Het is mogelijk om deze ruimte exclusief te reserveren voor lunch, borrel, diner & een feest. Daarnaast is het mogelijk om de Parklounge in te richten voor een huwelijksceremonie. De Parklounge wordt ook veel gebruikt als publieke ruimte om koffie te drinken.

Wijnbar

Verruil de hectiek van de stad voor de rust van het groene Amstelpark. Uw vrijdagmiddagborrel houdt u voortaan in stijl, want de Wijnbar van Rosarium is misschien wel de meest elegante wijnbar van Amsterdam. Geniet van de hoge plafonds, natuurlijke houttinten en uitzicht op de weelderige rozentuin. Uiteraard genietend van de uitgebreide wijnkaart en persoonlijk advies. 

Restaurant Parker’s

Neem voor een intiem diner of een uitgebreide zakenlunch plaats in stijlvolle setting met natuurtinten met uitzicht over het Amstelpark. Ons restaurant dient als proeftuin met elke drie maanden een nieuwe kaart. De dagverse ingrediënten en een keur aan kruiden zorgen voor een smaakexplosie. Uw zorgvuldig opgemaakte bord is een lust voor het oog.

Meeting & dining rooms

 Alle meeting & dining rooms hebben natuurlijk daglicht en een privé terras. Elke ruimte is voorzien van modern audio & visueel apparatuur. Het is mogelijk om de zaalopstelling geheel naar wens aan te passen. Onderstaande afbeeldingen geven een aantal voorbeelden. 

Conference rooms

All meetingrooms bij Rosarium hebben schakelbare wanden waardoor alle zalen gemakkelijk in all denkbare voormaten omgetoverd kunnen worden. Alle congress benodigheden heeft Rosarium in huis, van meubilair tot schrijfwaren. Het maximaal aantal personen bij Rosarium is 800 personen.

Boardrooms & dining rooms

De boardrooms & dining rooms worden veelal gebruikt als workshops, vergadering en private dinings. Alle zalen zijn volledig voorzien van modern audio & visueel apparatuur. De zaalopstelling is geheel naar wens aan te passen. Onderstaande afbeeldingen geven een aantal voorbeelden.

Club

Recentelijk zijn de ruimtes beneden in het souterrain volledig gerenoveerd. Deze ruimtes zijn perfect te gebruiken voor een workshop, presentatie, break-out sessie en eventuele borrel en/of feest.