Evenementenlocatie Rosarium, Amsterdam

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze exclusieve locatie, voor wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven. Perfect bereikbaar met meer dan ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Evenementenlocatie Rosarium, Amsterdam

Elk event een verhaal
Maak van uw bruiloft een sprookje en van uw congres en cliffhanger waarvoor bezoekers blijven terugkomen. Organiseer uw event bij Rosarium en wij maken het tot een passend verhaal. U hoeft nergens meer aan te denken als u onze evenementenlocatie boekt. Wij gaan met u aan de slag om uw etentje, productlancering of bruiloft tot leven te wekken. Van de kleur van de bloemen tot aan de hapjes: alles zal perfect bij uw boodschap passen voor een event dat uw bezoekers nog lang zal bijblijven.
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Gelegen in de betoverende omgeving van het Amstelpark met een privé terras bij elke zaal

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van topevenementen, -vergaderingen, -huwelijken en -congressen

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Maximaal gefaciliteerd van 2 tot 500 personen, van hoogwaardige audio-video tot topkwaliteit eten uit eigen keuken

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Uitstekende bereikbaarheid en 500 zeer goedkope parkeerplaatsen recht voor de deur

Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak op onze locatie maken?

Fotogalerij

Neem een digitaal kijkje op onze prachtige locatie

"Een sprookjesachtige evenementenlocatie midden in het Amstelpark. Dé plaats in Amsterdam om van uw volgende event een succes te maken!"

FLEXIBEL


Schakel de flexibele zalen van onze evenementenlocatie aan elkaar voor een grootschalige wijnbeurs of kleed een kleine ruimte feestelijk aan voor een intieme bedrijfsborrel. Het design van Rosarium zorgt ervoor dat u het gemak van groot met de ambiance van klein ervaart. De openslaande deuren betrekken de groene omgeving bij het interieur en geven de locatie zijn intieme sfeer. Ondanks het robuuste formaat hoeft u niet bang te zijn dat uw gasten verdwalen. Alle ruimtes bevinden zich overzichtelijk op de begane grond.

VOOR ELK MOMENT


Een zakelijke productlancering, gezellige indoormarkt of uitbundig eindejaarsfeest. Evenementenlocatie Rosarium kent vele hoofdstukken en past zich aan naar uw wensen. Ons hechte team zet bij elk evenement zijn beste beentje voor om u positief te verrassen. Binnen uw budget zetten zij een event op touw waar uw gasten nog lang enthousiast over spreken.

PERFECT GELEGEN EVENEMENTENLOCATIE


Geef elkaar het jawoord in onze prachtige rozentuin of geniet van een borrel op een knus privéterras. Rosarium is een stijlvolle locatie middenin het groene Amstelpark. Nergens anders in Amsterdam vindt u zo’n centrale evenementenlocatie met de rust van een bosrijke omgeving. Kies een vervoersmiddel dat bij uw verhaal past. Een gouden koets, limousine of fiets: uw gasten kunnen het gemakkelijk kwijt op het naastgelegen parkeerterrein en station Amsterdam RAI ligt op slechts vijf minuten loopafstand.

GROOT(S) MET DE CHARME VAN KLEIN


Onze evenementenlocatie heeft alles in huis voor elk feest. Het toegankelijke lage pand bestaat uit schakelbare zalen die samen een capaciteit bieden voor wel 500 personen. De geluidsdichte wanden zorgen ervoor dat in de ene zaal een congres kan plaatsvinden, terwijl in de zaal ernaast twee personen in opperste concentratie kunnen vergaderen. Zo heeft iedereen zijn perfecte plek.

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item