Congreslocatie, Amsterdam

Het succes van een congres is afhankelijk van de achterliggende boodschap. Voor Rosarium is elk event een verhaal. Wij bouwen het vanaf de grond met u op zodat de tijd die u bij ons spendeerde beklijft als een goed boek. Onze service is flexibel en ons hechte team is betrokken, denkt mee en werkt proactief. Dit vertaalt zich naar een unieke vertelling die uw gasten lang bijblijft. Laat u positief verrassen door ons creatieve team.

Congreslocatie, Amsterdam

Elk congres een verhaal
Rosarium is de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. In de rust en allure van het Amstelpark in Amsterdam geniet u van een congrescentrum dat van alle gemakken is voorzien. Het lage dak en open karakter van het pand verhullen de enorme oppervlakte die daarachter schuilgaat. De openslaande deuren betrekken het exterieur bij het interieur en zorgen voor een aangename ambiance. Ook over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, want direct naast ons gebouw ligt een parkeerterrein met 500 plaatsen.
N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Gelegen in de betoverende omgeving van het Amstelpark met een privé terras bij elke zaal

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van topevenementen, -vergaderingen, -huwelijken en -congressen

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Maximaal gefaciliteerd van 2 tot 800 personen, van hoogwaardige audio-video tot topkwaliteit eten uit eigen keuken

N~|icon_check~|elegant-themes~|outline

Uitstekende bereikbaarheid en 500 zeer goedkope parkeerplaatsen recht voor de deur

Wilt u een offerte aanvragen of een afspraak op onze locatie maken?

Fotogalerij

Neem een digitaal kijkje op onze prachtige locatie

"Een unieke congreslocatie. Elk event een verhaal. Organiseer uw zakelijke bijeenkomst in een passende omgeving met de juiste faciliteiten. Rosarium biedt voor elke wens een oplossing."

Geef ons de regie


Onze vriendelijke hosts ontvangen uw gasten en begeleiden hen naar de juiste zaal. Het team op de vloer zorgt dat iedereen van een hapje en drankje is voorzien. Wij zorgen ervoor dat uw bijeenkomst een succes wordt en nemen als u wilt de complete organisatie uit handen. Of u nou een livestream met de andere kant van de wereld wilt realiseren of nog een spreker nodig heeft voor uw congres. Rosarium neemt de verantwoordelijkheid en zorgt dat alles tot op detailniveau geregeld is.

Een congrescentrum op maat


Een seminar, lezing, presentatie of persbijeenkomst: omdat Rosarium ieder event beschouwt als een uniek verhaal, schaalt ons congrescentrum zich altijd naar uw behoeften. De zalen met schuifbare wanden worden gemakkelijk in alle denkbare formaten omgetoverd. Uw gasten krijgen een warm onthaal in onze moderne zalen vormgegeven met natuurlijke materialen. Wij hebben alle congresbenodigdheden bovendien in huis, van meubilair tot schrijfwaren. Zo klopt uw verhaal van cover tot nawoord.

Wij kennen u bij naam


Rosarium zet zich altijd voor honderd procent in om uw congres tot een succes te maken. Persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding zijn ons credo. Niet alleen tijdens de voorbereidingen, maar ook op de dag zelf zorgen wij dat uw evenement op rolletjes loopt. Doordat wij met een hecht team werken, maakt het niet uit of u de projectmanager of chefkok aanspreekt. Iedereen is op de hoogte van de details van uw evenement, tot in de kleinste lettertjes van uw verhaal.

Over Rosarium

Rosarium Amstelpark, Amsterdam biedt u de perfecte evenementenlocatie in Amsterdam en omstreken. Op steenworp afstand van de RAI Amsterdam en de Zuidas van Amsterdam ligt deze chique locatie wanneer u uw vergadering, evenement, congres of meeting net dat beetje extra wil mee geven.

Lees meer

De wijnbar

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 22:00. U bent hier welkom voor bijvoorbeeld een kop thee of koffie, maar ook voor een goed glas wijn of een gezellige borrel. Bekijk hier de Bar & Borrelkaart.

Restaurant Parker's

Maandag tot en met vrijdag van 12.00 - 15.00 en 18.00 - 21.00. U bent hier welkom voor een uitgebreide lunch en diner. Bekijk hier ons menu.

Eventlocatie Rosarium

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 - 23:00 uur. In het weekend opent Rosarium graag de deuren, maar hiervoor geldt een minimale omzetgarantie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Nog een item