Rosarium vertelt uw verhaal

Bij Rosarium zien we elk evenement als een verhaal. Een goed concept begint met een kop en eindigt met een staart, zoals een goed boek van cover tot nawoord beklijft. Door een rode draad toe te voegen, zorgen we dat de boodschap bij uw doelgroep blijft hangen. Het creatieve team van Rosarium zet alles op alles om jouw evenement een passend en uniek verhaal mee te geven. Het resultaat is een plaatje dat klopt van het tafellinnen tot kleur van de bloemen.

 

Ga met ons op avontuur

Het maakt niet uit of u een indoor foodmarket of een high tech congres wilt organiseren: Rosarium biedt voor elk evenement een uitkomst. Net zo min als Rosarium een vast aantal zalen telt, kennen haar mensen een standaard aanpak. Wij werken niet in geijkte procedures, maar luisteren goed naar uw wensen voor een werkwijze die u past als een maatpak.

 

Geef de organisatie uit handen

Rosarium is meer dan een locatie waar u simpelweg een zaaltje boekt. Indien gewenst nemen wij alle facetten van uw evenement uit handen. U hebt bij ons geen evenementenmanager nodig. Het team stelt een uitgebreid moodboard samen om de look en feel van uw event te bepalen en vertaalt dit naar een solide draaiboek. Wij weten als geen ander dat wanneer de inhoud van uw verhaal klopt, de hoofdstukken naadloos in elkaar overlopen. Op de dag zelf zult u dan ook zien dat alle elementen van het verhaal kloppen.

Bekijk het caseverhaal van Capitol on Stage

 

Persoonlijke service

Ons personeel ontfermt zich graag over de ontvangst en verzorging van uw gasten. Uiteraard vanaf gepaste afstand indien de privacy van de bijeenkomst hierom vraagt, maar altijd alert en servicegericht. Voor uw gemak heeft u bovendien altijd te maken met één vast aanspreekpunt. Zowel tijdens de voorbereiding als tijdens het evenement. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke omgang. Vriendelijk en zonder pretenties werkt ons team daarom in rokkostuum, maar zonder stropdas.

 

Aan een half woord genoeg

Rosarium maakt niet alleen mooie beloften, maar gaat direct over tot actie. Wij denken mee in alle facetten van uw evenement en zorgen ervoor dat belangrijke zaken geregeld worden. Geen verzoek is ons te gek. Wij regelen alles, van bruidstaart tot congresspreker. Terugkerende gasten worden al snel vertrouwde gezichten waarbij onze partyplanner aan een half woord genoeg heeft om hun wensen te kennen.

Het team van Rosarium maakt van uw evenement graag een doorslaand succes.

Bespreek direct uw wensen