Rosarium biedt fullservice zaalverhuur in Amsterdam

Stadse allure gaat bij Rosarium hand in hand met een bosrijke omgeving. Bij deze zaalverhuur in Amsterdam speelt uw verhaal de hoofdrol. Of u nou een congres, huwelijksfeest of kerstborrel wilt organiseren. Ons creatieve team zorgt ervoor dat zij uw wensen vertalen in een verrassend concept dat klopt van kop tot staart.

Boek een congres

 

Parkeer op onze eigen parkeerplaats

Iedereen die ooit in Amsterdam is geweest, weet dat parkeren een crime is. Rijd geen talloze rondjes rond ons pand, maar parkeer gemakkelijk voor de deur de naastgelegen parkeerplaats. Komen uw relaties met de trein? Rosarium ligt op slechts vijf minuten loopafstand van het station.

Plan uw evenement

 

De beste locatie van de stad

Het Amstelpark biedt een besloten toevluchtsoord vanuit het hectische stadsleven, dat op een steenworp afstand ligt. In deze bosrijke omgeving vindt u het best gelegen zaalverhuur in Amsterdam. Het pand voelt met zijn lage dak en natuurtinten als onderdeel van de omgeving. Haal tussen het vergaderen door een frisse neus in het park en geniet van de aangrenzende rozentuin.

 

Formeel maar persoonlijk

Rosarium brengt mensen bijeen in een intieme sfeer met een persoonlijke benadering. Elke stijlvolle zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privéterras aan het Amstelpark. Ons professionele team hanteert de etiquette en stijl die passen bij de formele sfeer van een zakelijke bijeenkomst, maar hecht vooral waarde aan een menselijke en persoonlijke omgang. Wij bieden u een keuze uit diverse arrangementen.

Prik een huwelijksdag

Groot met de charme van klein

De elegantie van onze zaalverhuur in Amsterdam past perfect bij de charme van onze hoofdstad. Hoewel het grote pand plaats biedt aan maximaal achthonderd gasten, blijft het massale gevoel achterwege. Alle zalen bevinden zich op de begane grond. Door de flexibele wanden verdelen wij alle ruimtes in een mum van tijd precies op maat.

 

Bekijk welk formaat zaal bij u past

Arrangementen op maat

Wij nemen de verantwoordelijkheid om van uw evenement een succes te maken. Kies uit de verschillende opties een arrangement dat bij u past. Uiteraard is het mogelijk om dit uit te breiden. Verfraai uw vergadering of congres bijvoorbeeld met een rode loper, een bewaakte garderobe of zelfs een oestermeisje dat deze overheerlijke schaaldieren opent en serveert.

Persoonlijke aandacht

Niet alleen de zaalgrootte is flexibel, ook ons personeel staat bekend om zijn buigzaamheid. Het hechte team hanteert de etiquette en stijl die passen bij uw doelgroep. Wij hechten waarde aan menselijke en persoonlijke omgang en ontfermen ons graag over de ontvangst en verzorging van uw gasten. Vanaf gepaste afstand indien de privacy van de bijeenkomst hierom vraagt, maar altijd alert en servicegericht.

 

Lees meer over onze werkwijze