Wine & dine in onS RESTAURANT in Amsterdam

Verruil de hectiek van de stad voor de rust van het groene Amstelpark. Uw vrijdagmiddagborrel houdt u voortaan in stijl, want Parker’s is misschien wel de meest elegante wijnbar van Amsterdam. Geniet van de hoge plafonds, natuurlijke houttinten en uitzicht op de weelderige rozentuin. Uiteraard genietend van de uitgebreide wijnkaart en persoonlijk advies van onze huissommelier. En nu u er toch bent: boek direct een tafel voor een smaakvol diner.

 

Uit eigen moestuin

In onze moestuin verbouwen wij zelf diverse seizoensgroenten die als inspiratie dienen voor onze kaart. Elke drie maanden zorgen onze koks weer voor een verrassend nieuw menu. U kiest zelf wat wij voor u mogen bereiden: onze diners beginnen vanaf twee gangen, maar zijn uit te breiden naar zelfs vijf of zes gangen. Alles komt dagvers uit eigen keuken, van de mayonaise tot aan de desserts.

 

Maak een wandeling door de kaart

In de prachtige lounge van Rosarium eet u als een keizer of keizerin. Neem voor een intiem diner plaats in stijlvolle setting met natuurtinten en uitzicht over het Amstelpark. Ons restaurant dient als proeftuin met elke drie maanden een nieuwe kaart. De dagverse ingrediënten en handgeselecteerde kruiden zorgen voor een smaakexplosie. Uw zorgvuldig opgemaakte bord is een lust voor het oog.

Blader door de kaart

 

Een elegante borrel

Kies voor de klasse van onze elegante wijnbar in Amsterdam. De ruime wijnkaart biedt een scala aan smaken. Laat u adviseren door onze professionele werknemers en huissommelier en geniet van een heerlijk wijntje in onze lounge of op het terras. Rosarium stelt op verzoek graag een specifiek wijnarrangement voor u samen.

Bar & Borrelkaart

Afspraak maken

Informatie aanvragen

Kies een lekker wijntje

Een heerlijk gerecht is niet compleet zonder bijpassende wijn. Onze uitgebreide wijnkaart heeft voor ieder wat wils. Kunt u niet kiezen? Onze huissommelier licht graag toe wat de beste wijnspijscombinaties zijn en kan u uitstekend adviseren over een wijn die perfect past bij uw persoonlijke voorkeuren.

 

Bekijk onze wijnkaart

Reserveren

 
 

Prik een vorkje

Stel uit 16 verschillende gerechten een eigen menu samen. De menu’s beginnen vanaf twee gangen, maar kunnen naar eigen inzicht uitgebreid worden. Om het u wat makkelijker te maken hebben we de gerechten onderverdeeld in vier categorieën: voor, tussen, hoofd en na. Als u niet kunt kiezen, bieden we u graag een selectie van de kaart aan.

 

Blader door het menu