Rosarium is de ideale vergaderlocatie in Amsterdam

De sfeervolle vertrekken met openslaande deuren naar verschillende privéterrassen hebben precies de allure die u verwacht van een vergaderlocatie in Amsterdam. Door de schuifbare wanden creëert Rosarium binnen een mum van tijd een boardroom voor twee personen en met hetzelfde gemak een plenaire vergaderruimte voor dertig man. Optioneel sluit u de dag informeel af met een borrel in onze wijnbar. Laat u verrassen door onze persoonlijke service en flexibiliteit.

 

Geef uw meeting schwung

Nergens vindt u een vergaderlocatie in Amsterdam waar u het buitengevoel ervaart terwijl u midden in de stad staat. Een meeting in de stijlvolle ruimtes van Rosarium zullen uw collega’s of zakenrelaties niet snel vergeten. Voor ons is elk event een verhaal dat wij graag met u vertellen. Wij weten dat wanneer de inhoud klopt, de vertelling een pageturner wordt om nog lang te herinneren. Geef uw bijeenkomst een stijlvolle upgrade met bijvoorbeeld een rode loper, persoonlijke menukaartjes tijdens het diner of een hostess die de gasten ontvangt.

Alle arrangementen zijn inclusief:

  • Vergaderopstelling naar keuze
  • Koffie, thee en mineraalwater
  • Papier en schrijfwaren
  • Garnituren tijdens de ochtend- en middagpauze
  • High Speed Wi-Fi-internetconnectie
  • Flipover

Alles is mogelijk. Laat een offerte opstellen

 

Onze vergaderlocatie in Amsterdam is van alle gemakken voorzien

Rosarium heeft alles voor een geslaagde meeting in huis. Uiteraard beschikken wij over pijlsnel internet in het pand en op het terras. Geen vergadering is compleet zonder aantekeningen, daarom verstrekken wij standaard pennen en notitieblokken. De zalen zijn uitgerust met een scala aan audiovisuele middelen, waaronder geïntegreerde beamers en schermen, laptops, geluidsinstallaties en diverse microfoons. Als wij iets onverhoopt niet in huis hebben, schakelen wij onze externe AVpartner in. U hoeft dus nergens meer aan te denken.

 

Excellente keuken

Op onze vergaderlocatie in Amsterdam vindt u geen kantine met kleffe broodjes, maar verzorgen wij dagverse maaltijden uit eigen keuken. Maak uw meeting daarom compleet met een heerlijke lunch of diner en sluit de dag af in onze Parker’s wijnbar. Even de benen strekken? Haal dan een frisse neus aan het Amstelpark.

Krijg een indruk van onze keuken

 

Een flexibele partner

Service is een van de belangrijkste elementen van onze dienstverlening. Wij stellen ons dan ook altijd flexibel op en denken met u mee. Is uw spreker ziek en kan de meeting onverhoopt niet doorgaan? Rosarium stuurt u niet simpelweg een factuur, maar doet er alles aan om uw vergadering te verplaatsen naar een nieuwe datum. Als u het wilt, kunnen we zelfs proberen een nieuwe spreker te regelen.

Capaciteit en Zalen

Rosarium is een flexibele vergaderlocatie hartje Amsterdam. U boekt onze vergaderzalen net zo gemakkelijk voor een klein teamoverleg tussen twee personen als voor een grote meeting met achthonderd gasten. Wij veranderen de verschillende zalen gemakkelijk van grootte met behulp van de goed geïsoleerde schuifwanden. Ervaar het gemak van deze flexibiliteit zelf.

 

Krijg een indruk van de mogelijkheden

Arrangementen

Om u optimaal van dienst te zijn, werkt Rosarium met drie verschillende soorten vergaderarrangementen. Deze variëren van 23,50 tot 62 euro per persoon. U hebt altijd toegang tot Exclusief bestemd voor Rosarium ons privéterras aan het Amstelpark, ongeacht welk arrangement u kiest. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke omgang, daarom is ons professionele team altijd aanwezig op de vloer.

Maak een virtuele tour


Google Tour