Vergaderen

Van een klein teamoverleg tussen twee personen tot grote vergaderingen van vijfentwintig personen: Rosarium brengt mensen bijeen in een intieme sfeer met een persoonlijke benadering. Elke stijlvolle zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privé terras aan het Amstelpark. Rosariums professionele team hanteert de etiquette en stijl die passen bij de formele sfeer van een zakelijke bijeenkomst, maar hecht vooral waarde aan een menselijke en persoonlijke omgang.

Wij bieden u een keuze uit drie vergaderarrangementen in de prijscategorie van 23,50 tot 62,00 per persoon. Alle arrangementen zijn inclusief:

  • Vergaderopstelling naar keuze
  • Koffie, thee en mineraalwater
  • Papier en schrijfwaren
  • Garnituren tijdens de ochtend- en middagpauze
  • High Speed Wi-Fi internet connectie
  • Flipover

Bekijk onze cases

Afspraak maken

Offerte aanvragen

 

Audiovisuele middelen

Rosarium heeft een groot scala aan moderne audiovisuele middelen, waaronder beamers, bijpassende schermen, LCD displays, (video) conferentie telefoons, laptops, geluidsinstallaties met diverse microfoons (handheld- revers- en headsetmicrofoons), waarbij het van de groepsgrootte en ruimte afhangt wat de beste invulling is. Met onze jarenlange ervaring assisteren wij u hier graag bij. Voor meer geavanceerde wensen schakelen wij onze vaste externe AV partner in. Ook indien u tijdens uw bijeenkomst technische assistentie wenst, kunnen wij onze AV partner inschakelen voor een gespecialiseerde technicus.

Sous mains, pennen en notitieblokjes zijn standaard in de zalen aanwezig. High speed Free Wifi is in het hele pand en terras zonder password toegankelijk. Voor presentatie doeleinden adviseren wij dedicated lijnen voor 100% gegarandeerde internet snelheid. Voor elke bijeenkomst wordt op de aanwezige LCD schermen door vermelding van logo en ruimte duidelijk aangegeven welke ruimte gereserveerd is.

 

Aanvullende faciliteiten

Geef uw bijeenkomst een extra upgrade met één van de aanvullende faciliteiten die Rosarium aanbiedt. Denk hier bijvoorbeeld aan een rode loper voor een feestelijke aankomst, persoonlijke menukaartjes op tafel bij uw diner, een hostess ter ontvangst van uw gasten of bijvoorbeeld een bewaakte garderobe.

Wilt u een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw gasten, dan kunnen wij een barista verzorgen die heerlijke koffies maakt, oestermeisjes die oesters openen en uitserveren aan uw gasten, of een DJ om uw bijeenkomst swingend af te sluiten. Wij horen graag uw wensen.

Capaciteit en Zalen

Van een klein teamoverleg tussen twee personen tot grote bijeenkomsten van 800 gasten: Rosarium brengt mensen bijeen op de juiste schaal en persoonlijke benadering. Die flexibiliteit is mogelijk dankzij de unieke schuifwanden, waarmee het interieur ter plaatse te verdelen is in verschillende Parkzalen.

 

DOWNLOAD PDF

Arrangementen

Rosarium brengt mensen bijeen in een intieme sfeer met een persoonlijke benadering. Elke stijlvolle zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privĂ© terras aan het Amstelpark. Rosariums professionele team hanteert de etiquette en stijl die passen bij de formele sfeer van een zakelijke bijeenkomst, maar hecht vooral waarde aan een menselijke en persoonlijke omgang. Wij bieden u een keuze uit diverse arrangementen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. 

Virtuele rondleiding


Google Tour