Stijlvol dineren in ons restaurant in Amsterdam Zuid

Het maakt niet uit of u een intiem diner voor twee wilt reserveren of een zakelijke lunch voor honderd man. Rosarium is het restaurant in Amsterdam Zuid waar u terecht kunt. Geniet van de vele faciliteiten van onze keuken. Laat voor uw huwelijksfeest, zakelijke lunch of kerstdiner een unieke maaltijd samenstellen door onze koks of reserveer een tafel in ons restaurant.

 

Maak een wandeling door de kaart

In de prachtige lounge van Rosarium geniet u van de heerlijkste menu’s. Neem voor een intiem diner of een uitgebreide zakenlunch plaats in stijlvolle setting met natuurtinten met uitzicht over het Amstelpark. Ons restaurant dient als proeftuin met elke drie maanden een nieuwe kaart. De dagverse ingrediënten en een keur aan kruiden zorgen voor een smaakexplosie. Uw zorgvuldig opgemaakte bord is een lust voor het oog. Onze diners beginnen vanaf twee gangen naar keuze, maar u kunt het zo gek maken als u zelf wilt.

 Afspraak maken

 

Kom dineren

Onze chefkoks laten u graag zien wat zij in hun mars hebben. Als u een zakelijk diner of feestmaaltijd reserveert, gaan zij direct voor u aan de slag met een creatief menu. De producten die zij gebruiken komen veelal uit onze eigen moestuin. Alles wordt bovendien in ons eigen restaurant in Amsterdam Zuid bereid, van de mayonaise tot de vleesjus. Uiteraard zijn dieetwensen of speciale verzoeken geen probleem. Onze chef zorgt ervoor dat hij iets bereidt dat bij uw voedingspatroon past.

 

Voor elk budget

Alles in ons restaurant in Amsterdam Zuid is maatwerk. Ons team inventariseert uw wensen en budget om vervolgens een uniek menu samen te stellen. Dit kunt u zo groots of bescheiden maken als u zelf wilt. Een diner is al mogelijk voor slechts dertig euro per persoon. Ook bij minder bestedingsruimte leveren onze koks constante kwaliteit. Wij zien het als een uitdaging om een verrassend menu samen te stellen waarbij u echt waar voor uw geld krijgt.

Informatie aanvragen

Bezoek onze wijnbar

Parker’s is de wijnbar van ons restaurant in Amsterdam Zuid, vernoemd naar de beroemde Amerikaanse vinoloog Robert M. Parker. Loop eens binnen voor een vrijdagmiddagborrel of laat onze sommeliers de juiste wijnen bij uw menu uitzoeken. Natuurlijk kunt u ook een vorkje prikken bij uw wijntje. Ga voor een uitgebreid diner of een snelle bite.

 

Ontdek ons wine & dine arrangement

Reserveren

 
 

Maak een virtuele tour


Google Tour