Huwelijken

Rosarium is een officiële trouwlocatie en belooft u de speciaalste dag van uw leven, nog dat extra beetje glans te geven. De groene omgeving van Rosarium biedt een uitstekende achtergrond voor een huwelijk. Zo kan de ceremonie worden gehouden in één van onze parkzalen waar u prachtig zicht hebt op de rozentuin, een goed glas wijn worden geheven tijdens de receptie in onze sfeervolle winebar, een uitgebreid en smaakvol diner worden genuttigd in het restaurant en vervolgens afgesloten worden met een spetterend huwelijksfeest. Wij nemen alle zorgen uit handen zodat u kan genieten van de zojuist bezegelde liefde.

Bekijk onze cases

Afspraak maken

Offerte aanvragen

Capaciteit en Zalen

Van een klein teamoverleg tussen twee personen tot grote bijeenkomsten van 800 gasten: Rosarium brengt mensen bijeen op de juiste schaal en persoonlijke benadering. Die flexibiliteit is mogelijk dankzij de unieke schuifwanden, waarmee het interieur ter plaatse te verdelen is in verschillende Parkzalen.

 

DOWNLOAD PDF

Trouwarrangementen

Wist u dat Rosarium een officiële trouwlocatie is? Het Rosarium is dé plek voor uw huwelijk en dat komt niet alleen door de schitterende ligging. Bij ons viert u uw complete huwelijksdag op één locatie. Kortom, uw antwoord op de vraag of het Rosarium de perfecte locatie is voor uw trouwdag, is wat ons betreft simpel en kort: Ja! Wij bieden u een keuze uit diverse arrangementen.

 

DOWNLOAD PDF

Virtuele rondleiding


Google Tour