Elk event een verhaal

Maak van uw bruiloft een sprookje en van uw congres en cliffhanger waarvoor bezoekers blijven terugkomen. Organiseer uw event bij Rosarium en wij maken het tot een passend verhaal. U hoeft nergens meer aan te denken als u onze evenementenlocatie boekt. Wij gaan met u aan de slag om uw etentje, productlancering of bruiloft tot leven te wekken. Van de kleur van de bloemen tot aan de hapjes: alles zal perfect bij uw boodschap passen voor een event dat uw bezoekers nog lang zal bijblijven.

Alles is mogelijk, laat ons met u meedenken

 

Een flexibele evenementenlocatie

Schakel de flexibele zalen van onze evenementenlocatie aan elkaar voor een grootschalige wijnbeurs of kleed een kleine ruimte feestelijk aan voor een intieme bedrijfsborrel. Het design van Rosarium zorgt ervoor dat u het gemak van groot met de ambiance van klein ervaart. De openslaande deuren betrekken de groene omgeving bij het interieur en geven de locatie zijn intieme sfeer. Ondanks het robuuste formaat hoeft u niet bang te zijn dat uw gasten verdwalen. Alle ruimtes bevinden zich overzichtelijk op de begane grond.

 

Voor elk moment

Een zakelijke productlancering, gezellige indoormarkt of uitbundig eindejaarsfeest. Evenementenlocatie Rosarium kent vele hoofdstukken en past zich aan naar uw wensen. Ons hechte team zet bij elk evenement zijn beste beentje voor om u positief te verrassen. Binnen uw budget zetten zij een event op touw waar uw gasten nog lang enthousiast over spreken.

Laat u inspireren

 

De perfect gelegen evenementenlocatie

Geef elkaar het jawoord in onze prachtige rozentuin of geniet van een borrel op een knus privéterras. Rosarium is een stijlvolle locatie middenin het groene Amstelpark. Nergens anders in Amsterdam vindt u zo’n centrale evenementenlocatie met de rust van een bosrijke omgeving. Kies een vervoersmiddel dat bij uw verhaal past. Een gouden koets, limousine of fiets: uw gasten kunnen het gemakkelijk kwijt op het naastgelegen parkeerterrein en station Amsterdam RAI ligt op slechts vijf minuten loopafstand.

Trouwen bij Rosarium

 

Groot met de charme van klein

Onze evenementenlocatie heeft alles in huis voor elk feest. Het toegankelijke lage pand bestaat uit schakelbare zalen die samen een capaciteit bieden voor wel achthonderd personen. De geluidsdichte wanden zorgen ervoor dat in de ene zaal een congres kan plaatsvinden, terwijl in de zaal ernaast twee personen in opperste concentratie kunnen vergaderen. Zo heeft iedereen zijn perfecte plek.

De sfeervolle evenementenlocatie Rosarium is perfect gelegen en zorgt gegarandeerd voor een onuitwisbare indruk.

 

Plan vandaag nog een evenement

Bekijk onze cases

Offerte aanvragen

Capaciteit en Zalen

Rosarium is een flexibele vergaderlocatie hartje Amsterdam. U boekt onze vergaderzalen net zo gemakkelijk voor een klein teamoverleg tussen twee personen als voor een grote meeting met achthonderd gasten. Wij veranderen de verschillende zalen gemakkelijk van grootte met behulp van de goed geïsoleerde schuifwanden. Ervaar het gemak van deze flexibiliteit zelf.

 

Krijg een indruk van de mogelijkheden

Arrangementen

Rosarium brengt mensen bijeen in een intieme sfeer met een persoonlijke benadering. Elke stijlvolle zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privé terras aan het Amstelpark. Rosariums professionele team hanteert de etiquette en stijl die passen bij de formele sfeer van een zakelijke bijeenkomst, maar hecht vooral waarde aan een menselijke en persoonlijke omgang. Wij bieden u een keuze uit diverse arrangementen.

 

Bekijk onze arrangementen

Maak een virtuele tour


Google Tour