Evenementen

Een grote productlancering, bedrijfsevenement, zakelijke borrel, high-tea, personeelsfeest, bruiloft of juist een intiem diner? Bij Rosarium kan het allemaal. Onze uitgebreide arrangementen, diners en wijnsuggesties geven slechts een indicatie van wat er allemaal mogelijk is. Wij denken graag met u mee om zo een onvergetelijk event neer te zetten. Rosarium is voor iedereen, op ieder moment en voor elk budget.

Bekijk onze cases

Afspraak maken

Offerte aanvragen

Capaciteit en Zalen

Van een klein teamoverleg tussen twee personen tot grote bijeenkomsten van 800 gasten: Rosarium brengt mensen bijeen op de juiste schaal en persoonlijke benadering. Die flexibiliteit is mogelijk dankzij de unieke schuifwanden, waarmee het interieur ter plaatse te verdelen is in verschillende Parkzalen.

 

DOWNLOAD PDF

Arrangementen

Rosarium brengt mensen bijeen in een intieme sfeer met een persoonlijke benadering. Elke stijlvolle zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privé terras aan het Amstelpark. Rosariums professionele team hanteert de etiquette en stijl die passen bij de formele sfeer van een zakelijke bijeenkomst, maar hecht vooral waarde aan een menselijke en persoonlijke omgang. Wij bieden u een keuze uit diverse arrangementen.

 

DOWNLOAD PDF

Virtuele rondleiding


Google Tour