Culinair

Bij Parker’s waant u zich in een oase van rust, op loopafstand van het rumoer van de drukke stad. Wij bieden u een smakelijk lunch of een avond uit in een prachtige, groene omgeving. Onze chefs uiten hun liefde voor koken in onze heerlijke gerechten en werken uitsluitend met verse seizoensproducten. Of u nu aanschuift voor een snelle bite of een uitgebreid menu, het kan allemaal. Naast onze eigentijdse gerechten serveren we ook onze all time favorites; de classics, maar dan in een trendy jasje.

Parker’s is de plek voor grote groepen zowel als voor een intiem koppel en heeft ruime openingstijden. Wij ontvangen zowel zakelijke gasten voor een business lunch, meeting of vrijdagmiddag borrel als de particuliere gast voor een goed glas wijn aan de bar of een volledig verzorgd diner.

Afspraak maken

Informatie aanvragen

Werkwijze & Service

Persoonlijke aandacht 

Zoals de architectuur van Rosarium zich vormt naar de omvang van uw bijeenkomst, zo flexibel ontfermt het personeelsteam zich over de ontvangst en verzorging van haar gasten. Net zomin als Rosarium een vast aantal Parkzalen telt, kennen haar mensen een vaste aanpak. Liever creëren zij de beste aanpak steeds opnieuw, met oog voor detail en een luisterend oor voor de gast. Vanaf gepaste afstand indien de privacy van de bijeenkomst hierom vraagt, maar altijd alert en servicegericht.

 

Lees meer

Reserveren

 
 

Virtuele rondleiding


Google Tour