Vanuit alle richtingen en zowel met auto als openbaar vervoer is Rosarium zeer goed bereikbaar:

 

Auto
  • Vanuit alle richtingen houdt u Amsterdam aan en komt u automatisch op de A10.
  • Vanaf Den Haag (A4) houdt u vervolgens de richting Amersfoort aan en u neemt de afslag RAI (S109).
  • Vanaf Utrecht (A2) houdt u richting Den Haag aan en neemt u de afslag RAI (S109).
  • Vanaf Amersfoort (A1) houdt u richting Den Haag aan en neemt u vervolgens de afslag RAI (S109).
  • Vanaf Zaandam (A8) en Hoorn(A7) houdt u richting Utrecht/Den Haag aan via de Coentunnel en neemt vervolgens de afslag RAI (S109).
  • Onderaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf, richting Amstelveen. U rijdt nu op de Europaboulevard en aan uw rechterhand ziet u de hotels Holiday Inn en Novotel. Aan de linkerkant van de weg ziet u het Amstelpark, waarin het Rosarium ligt.
  • U heeft twee mogelijkheden om op het parkeerterrein te komen. U gaat bij de eerste verkeerslichten na het Novotel linksaf en rijdt daar het parkeerterrein op, of u rijdt door richting het Shell-station en u slaat vlak voor het tankstation linksaf, waarna u rechts direct het parkeerterrein voor het Rosarium op rijdt.

 

Rijden met navigatie

Indien u een navigatiesysteem gebruikt, voert u dan het adres A.J. Ernststraat in. U wordt dan geleid naar de straat die haaks op de Europaboulevard staat. Indien u Amstelpark 1 aanhoudt, wordt u naar de verkeerde ingang van het park verwezen.

 

Openbaar vervoer

Op 5 á 7 minuten loopafstand van Rosarium bevindt zich NS Station RAI, waar treinen, trams en bussen stoppen. Op het station stoppen onder andere sneltram 50 en 51 en tram 4 (vanaf Amsterdam Centraal Station). Vanaf het Station loopt u onder het viaduct door in de richting van Amstelveen, weg van de RAI. Aan uw rechterhand passeert u dan eerst het Holiday Inn hotel. Ter hoogte van het Novotel steekt u de weg over en ziet u de hoofdingang van het Amstelpark en daarachter Rosarium. Tevens bestaat de mogelijkheid om bus 62 vanaf het NS Amstel station te nemen. Deze bus rijdt langs NS station RAI en stopt tevens op de halte Weerdestein vlak voor het Rosarium.

 

Parkeren

Parkeren is mogelijk op een steenworp afstand van de ingang, op het parkeerterrein voor de hoofdingang van het Amstelpark. Hier bevinden zich maar liefst 500 parkeerplaatsen, waardoor er altijd voldoende plek is. Desondanks is het tarief on-Amsterdams: 1,40 per uur en 8,40 voor een dagkaart. Het betaald parkeren is tussen 09:00 en 19:00 uur, in het weekend zelfs geheel kosteloos.

Indien u wenst dat de parkeerkosten van uw gasten door u vergoed worden, bieden wij hiervoor tevens mogelijkheden aan. De gasten hoeven dan géén parkeerkaart te kopen bij het parkeren van de auto. Zij melden zich bij de receptie met naam en teken, alwaar wij hen inloggen op ons online parkeersysteem. De kosten hiervoor bedragen 3,00 per uur en 15,00 per dagkaart. Boven 30 personen berekenen wij tevens 37,50 p. p. p. u. voor het registreren van de kentekens.