Congressen

Waar het Amstelpark een besloten toevlucht biedt uit het hectische stadsleven, brengt Rosarium de allure van Amsterdam terug in een rustige omgeving. Van een afstand oogt het open pand met zijn lage dak als een toegankelijk evenementenlocatie. Zodra u over de drempel stapt, bevindt u zich in een stijlvolle meeting venue.

Welkom in Rosarium. Een toegankelijke congres locatie met de prestige die hoort bij een wereldstad als Amsterdam. En dat in de afzondering en beslotenheid van het rustige Amstelpark. Rosarium beschikt over meerdere schakelbare Parkzalen, die voor groepen van 2 tot 800 personen een perfecte ruimte kunnen bieden voor elke gelegenheid. De zalen zijn te schakelen en daardoor geschikt voor kleine en grote bijeenkomsten. Ideaal voor uw vergaderingen, persbijeenkomsten, seminars, presentaties en lezingen. Alle zalen beschikken over natuurlijk daglicht met openslaande deuren naar een aansluitend terras.

Bekijk onze cases

Afspraak maken

Offerte aanvragen

Capaciteit en Zalen

Van een klein teamoverleg tussen twee personen tot grote bijeenkomsten van 800 gasten: Rosarium brengt mensen bijeen op de juiste schaal en persoonlijke benadering. Die flexibiliteit is mogelijk dankzij de unieke schuifwanden, waarmee het interieur ter plaatse te verdelen is in verschillende Parkzalen.

 

DOWNLOAD PDF

Arrangementen

Rosarium brengt mensen bijeen in een intieme sfeer met een persoonlijke benadering. Elke stijlvolle zaal heeft openslaande deuren met toegang tot een privé terras aan het Amstelpark. Rosariums professionele team hanteert de etiquette en stijl die passen bij de formele sfeer van een zakelijke bijeenkomst, maar hecht vooral waarde aan een menselijke en persoonlijke omgang. Wij bieden u een keuze uit diverse arrangementen. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. 

Virtuele rondleiding


Google Tour