Onze unieke congreslocatie in Amsterdam brengt uw verhaal

Het succes van een congres is afhankelijk van de achterliggende boodschap. Voor Rosarium is elk event een verhaal. Wij bouwen het vanaf de grond met u op zodat de tijd die u bij ons spendeerde beklijft als een goed boek. Onze service is flexibel en ons hechte team is betrokken, denkt mee en werkt proactief. Dit vertaalt zich naar een unieke vertelling die uw gasten lang bijblijft. Laat u positief verrassen door ons creatieve team.

Alles is mogelijk. Laat een offerte opstellen

 

Elk congres een verhaal

Rosarium is de ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. In de rust en allure van het Amstelpark in Amsterdam geniet u van een congrescentrum dat van alle gemakken is voorzien. Het lage dak en open karakter van het pand verhullen de enorme oppervlakte die daarachter schuilgaat. De openslaande deuren betrekken het exterieur bij het interieur en zorgen voor een aangename ambiance. Ook over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, want direct naast ons gebouw ligt een parkeerterrein met 500 plaatsen.

 

Geef ons de regie

Onze vriendelijke hosts ontvangen uw gasten en begeleiden hen naar de juiste zaal. Het team op de vloer zorgt dat iedereen van een hapje en drankje is voorzien. Wij zorgen ervoor dat uw bijeenkomst een succes wordt en nemen als u wilt de complete organisatie uit handen. Of u nou een livestream met de andere kant van de wereld wilt realiseren of nog een spreker nodig heeft voor uw congres. Rosarium neemt de verantwoordelijkheid en zorgt dat alles tot op detailniveau geregeld is.

Bekijk het congres van eNV-200

 

Een congrescentrum op maat

Een seminar, lezing, presentatie of persbijeenkomst: omdat Rosarium ieder event beschouwt als een uniek verhaal, schaalt ons congrescentrum zich altijd naar uw behoeften. De zalen met schuifbare wanden worden gemakkelijk in alle denkbare formaten omgetoverd. Uw gasten krijgen een warm onthaal in onze moderne zalen vormgegeven met natuurlijke materialen. Wij hebben alle congresbenodigdheden bovendien in huis, van meubilair tot schrijfwaren. Zo klopt uw verhaal van cover tot nawoord.

Drink na uw congres een drankje in onze wijnbar

 

Wij kennen u bij naam

Rosarium zet zich altijd voor honderd procent in om uw congres tot een succes te maken. Persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding zijn ons credo. Niet alleen tijdens de voorbereidingen, maar ook op de dag zelf zorgen wij dat uw evenement op rolletjes loopt. Doordat wij met een hecht team werken, maakt het niet uit of u de projectmanager of chefkok aanspreekt. Iedereen is op de hoogte van de details van uw evenement, tot in de kleinste lettertjes van uw verhaal.

Een unieke congreslocatie. Elk event een verhaal. Organiseer uw zakelijke bijeenkomst in een passende omgeving met de juiste faciliteiten. Rosarium biedt voor elke wens een oplossing.

 

 Boek ons congrescentrum

Bekijk onze cases

Offerte aanvragen

Capaciteit en Zalen

Rosarium is een flexibele vergaderlocatie hartje Amsterdam. U boekt onze vergaderzalen net zo gemakkelijk voor een klein teamoverleg tussen twee personen als voor een grote meeting met achthonderd gasten. Wij veranderen de verschillende zalen gemakkelijk van grootte met behulp van de goed geïsoleerde schuifwanden. Ervaar het gemak van deze flexibiliteit zelf.

 

Krijg een indruk van de mogelijkheden

Arrangementen

Om u optimaal van dienst te zijn, werkt Rosarium met drie verschillende soorten vergaderarrangementen. Deze variëren van 23,50 tot 62 euro per persoon. U hebt altijd toegang tot Exclusief bestemd voor Rosarium ons privéterras aan het Amstelpark, ongeacht welk arrangement u kiest. Wij hechten grote waarde aan een persoonlijke omgang, daarom is ons professionele team altijd aanwezig op de vloer.

Maak een virtuele tour


Google Tour