Een prachtige huwelijksdag, zo één waar je altijd al van gedroomd hebt, dat wil toch iedereen? Zo ook Doris en Daniel. Op 10 februari 2015 kwamen Doris en Daniel naar de Open Trouwlocatie waarbij Rosarium geheel omgetoverd was naar een ideale huwelijkslocatie. Zij zochten een locatie waar zij de volledige huwelijksdag plaats konden laten vinden. Samen met hun vaste contactpersoon bespraken zij de wensen en kozen zij voor de ruimtes die passend waren voor hun perfecte huwelijksdag. ‘Het is niet een doorsnee huwelijk, het is een balkan huwelijk’ zei Doris. ‘Hebben jullie daar ervaring mee?’. ‘Wij hebben ervaring met alle soorten huwelijken’ gaf hun contactpersoon aan. ‘Ik neem jullie mee door het gehele traject waarbij wij als uitgangspunt jullie wensen nemen en van daaruit jullie huwelijk helemaal gaan finetunen tot de perfecte trouwdag’. Na het tekenen van de offerte hebben Doris en Daniel een nog een 8-tal afspraken met hun contactpersoon gehad om alles in detail te bespreken; van aankleding tot tafelindeling en van het drankje bij het ontvangst tot de gerechten tijdens het diner. Op naar de grote dag!

Op 21 mei 2016 kwamen Doris en Daniel aan bij het prachtige Amstelpark waar de rozen volop in bloei stonden. Alle gasten hadden zich bij de ingang verzameld om het bruidspaar te ontvangen. Doris stapte uit de Old Timer, haar lange witte sleep sleepte sierlijk achter haar aan en Daniel had een prachtig mooi blauw pak. De zon scheen, de gasten waren mooi gekleed en de locatie stond er sprookjesachtig bij. De gasten namen plaats in de Parklounge met prachtig uitzicht over het groen van het Amstelpark, de harpiste speelde hun favoriete muziek en Daniel wachtte zenuwachtig bij het altaar. Doris maakte haar entree. ‘wat is ze mooi’ Dacht Daniel. Na het ja-woord volgde iedereen het bruidspaar naar de Wijnbar waar zij verwelkomt werden met een feestelijk glas bubbels en heerlijke garnituren. Met dank aan het mooie weer kon iedereen buiten op het terras staan. Na het feliciteren van het bruidspaar was het tijd voor het diner wat overvloeide in het feest. In Parkzalen wachtte een band die direct voor de juiste sfeer zorgde. De openingsdans werd aangekondigd en de avond kon beginnen. De chef zorgde voor prachtig opgemaakte gerechten die tezamen met bijpassende wijnen werden uitgeserveerd. Dansend ging de avond voort tot in de vroege uurtjes.

 

Services Rosarium

Veel bruidsparen hebben elkaar het jawoord gegeven in Rosarium, te midden van het groen van het Amstelpark en met de prachtige, kleurrijke rozentuin als romantisch decor. Een decor dat elk jaargetijde in kleur en sfeer een nieuw en sprookjesachtige facade van het pand ontvouwt. Rosarium is een officiële trouwlocatie waar geliefden hun complete huwelijksdag vieren: van de liefdevolle ceremonie tot het heffen van het glas en van het smaakvolle diner tot het onvergetelijke feest. De aanlegsteiger aan de Amstel maakt het bovendien mogelijk om een boottocht met de uitstekende faciliteiten van Rosarium te combineren. De Grote dag kan met recht groot genoemd worden wanneer het plaatsvindt in en rondom Rosarium, waar kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Rosariums professionele team hecht vooral waarde aan een menselijke en persoonlijke omgang en weet precies wat nodig is voor het ultieme droomhuwelijk. Een vast contactpersoon denkt dan ook graag mee over de complete invulling van deze bijzondere dag. Vriendelijk en met alle aandacht voor een prachtig huwelijk zorgt ons personeel voor een dag om nooit te vergeten op het mooiste plekje van Amsterdam.

 

Recensie

"Op 21 mei 2016 zijn wij getrouwd in het Rosarium. Rosarium hadden wij gevonden via Toptrouwlocaties. Meteen bij het eerste bezoek kregen wij al een goed gevoel over de locatie. Er werd goed met ons meegedacht over de invulling van de dag; van versieringen in de zaal tot aan het complete menu voor het diner en van aankomst bij het restaurant tot aan entertainment voor de kinderen. En altijd stonden onze ideeën en wensen centraal en was niets te gek. Hartstikke fijn, want onze 'balkan bruiloft' was toch iets anders dan ze in het Rosarium gewend waren, maar we kregen alleen maar enthousiaste reacties. Het personeel is goud waard, altijd vriendelijk en professioneel, die ook op de dag zelf alle zorgen uit handen namen en goed inspeelden op onverwachte situaties. Daarnaast moeten we nog benadrukken dat het eten en de wijnen van voortreffelijke kwaliteit zijn. En dit alles in een prachtige groene omgeving, die zich uitstekend leent voor mooie trouwfoto's. Al met al een zeer geslaagde dag, waarvoor we Rosarium niet genoeg kunnen bedanken." Doris & Daniel.

 

Offerte aanvragen