Eindejaarsfeest met ruim 300 gasten! Alle gasten zijn gekleed in black tie en voorzien van een heerlijk glaasje bubbels. Zodra iedereen binnen is stopt de band met de achtergrondmuziek…de saxofonist begint zijn solo, de pianist vult hem aan, de beat kikt in en de swingende muziek klinkt door de Parklounge. De toon voor de avond is gezet en het feest kan beginnen! De chef laat zijn creativiteit los op de overheerlijke walking dinner gerechtjes die door de gasten informeel met alleen een vork gegeten kunnen worden. In kolonnes serveren de medewerkers de kleurrijke en verassende gangen. De avond is nog jong maar vliegt voorbij…

 

Services Rosarium

Rosarium heeft jarenlange ervaring bij het verzorgen van evenementen op hoog niveau. Jaarlijks ontvangen wij nationale en internationale gasten voor een ware beleving op deze bijzondere plek in Amsterdam. Of het nu gaat om een diner, een feest, een receptie of High Tea, het creëren van unieke ervaringen is hetgeen wij het liefste doen. Graag denken wij met u mee over een mee over de invulling voor een buitengewoon evenement. Daarnaast helpen wij u met het verzorgen van de muzikale omlijsting, de culinaire uitwerking en de volledige thematische invulling van uw evenement of feest zodat uw genodigden hier nog lang over zullen napraten.

 

Recensie

"Heel veel dank voor een tot in de puntjes goed verzorgd eindejaarsfeest!!! Zowel aankleding, eten als bediening waren fantastisch. Ook willen wij iedereen bedanken voor het meedenken en het aandragen van unieke ideeën wat ons eindejaarsfeest tot een groot succes heeft gemaakt."

 

Offerte aanvragen