Take charge!

175 experts op één groene plek. Dat was e-NV200. Een gezamenlijke presentatie van de gemeente en leverancier van Elektronische auto’s op het mooiste plekje van Amsterdam.

Vanuit de opdrachtgever was er de uitdrukkelijke wens om duurzaamheid, MVO en milieubewustzijn op de kaart te zetten. Met name voor de taxibranche. De locatie zelf diende hier een voorbeeld voor te zijn. Het team van Rosarium heeft er voor gezorgd dat alle elementen die betrekking hadden op een succesvol congres aan is voldaan. Hoewel de locatie zelf al aangekleed is, is juist voor deze bijeenkomst de kleur rood extra doorgevoerd. Om het duurzame karakter extra onder de aandacht te brengen waren alle broodjes biologisch met veel salades. Flesjes water met logo en ook de vlaggen zorgden voor de juiste sfeer. Een auto meer of minder op bij de entree was geen probleem.

Na de ontvangst in onze parklounge met uitzicht op de rozentuin werd een plenaire sessie gestart voor 175 genodigden. Gekoppelde schermen, zodat de spreker in het midden staat (niet voor het scherm) en dicht bij de gasten. Na de lunch volgde, zoals zo vaak bij dergelijke bijeenkomsten, de subsessies. Door de schaalbaarheid van de ruimtes maakt het niet uit of workshop voor 30 of voor 80 personen nodig is. We delen de ruimtes in naar grootte. Rosarium is niet klein, maar intiem en verdwalen zoals in een groot hotel is onmogelijk.

Bij de borrel speelden we extra in op gezonde hapjes. Een falafel balletje, crudité (waaronder rode paprika, tomaat) en groene olijven. Aan elk detail werd gedacht. Binnen enkele stappen liepen de genodigden naar het voorgelegen parkeerterrein, alwaar zij de toekomst op gebied van zuinig en elektrisch rijden konden zien en terug konden kijken op een geslaagd event.

 

Offerte aanvragen