Capital On Stage is the global, unconventional funding conference where investors pitch to startups, and founders pick which investors they want to meet.

Rosarium op haar best. ‘Startup’s meet investors’ in een inspirerende groene omgeving met een oranje tintje. Na 5 jaar reizen door Azië en USA kon Amsterdam niet achterblijven. Belangrijkste wens; de venue exclusief met een sfeer die past bij jonge dynamische startups, maar ook de investors het gevoel geven een thuis ‘wedstrijd’ te spelen. De ligging: nabij ringweg A10, hotels op loopafstand en onder de wolk van Schiphol zijn de ingrediënten voor een goede opkomst. Meer dan 250 gegadigden namen deel aan dit evenement.

 

SERVICES ROSARIUM

Het salesteam herkende zich direct in de aanvraag. Jong en innovatief meets proven knowledge! Kwaliteit, flexibiliteit en bovenal fast! Startup’s kregen de kans sales-pitches te houden varierend van 1 tot 2 minuten om de investors te over de streep te trekken voor hun concept. Dragon’s Den in het groot.

De start was voortvarend. Enthousiasme opwekkend entreemuziekje, een Wow factor filmpje op 3 gekoppelde schermen bracht de juiste ontspannende, maar ook spannende sfeer. Ook de Koninklijke startup-troonrede van prins Constantijn, ambassadeur van start-ups/investors, zorgde voor een gemoedelijke, maar competitieve sfeer.

Voor Rosarium de taak om randzaken als techniek en pauzes te ontzorgen. Juist voor deze jonge ondernemers die 24/7 online zijn is een uitstekende Wifi-verbinding van belang. Door high speed glasvezelverbinding en garante Wifi-dekking door de hele venue plus terras werd het event ook echt ‘online’.

 

FLEXIBILITEIT EN SCHAALBAARHEID

Flexibiliteit en schaalbaarheid van de ruimtes staat voor Rosarium voorop en maakt de locatie uniek. Na het plenaire gedeelte en tijdens de lunch op het zonnig terras temidden van een prachtig uitzicht, werden de zalen en overige ruimtes in slechts enkele minuten omgetoverd voor ‘speeddates’. Hier werden de jonge ondernemers één op één getest door de investeerders.

Bij de afsluitende borrel toonde de chef en de keukenbrigade van Rosarium zijn culinaire kunsten door heerlijke eigentijdse bites, culinaire proeverijen die bovenal ‘fast’ werden geserveerd!

De combinatie van flexibele ruimtes van groots naar intiem, culinaire lekkernijen, oog voor detail, continu meedenken/werken was precies wat Capital on Stage zocht en de samenwerking tot een groot succes maakte.

 

Recensie

"Thanks again for all the help and for the amazing venue. Aaaaaand, best regards to the chef. The finger food at the end of the event was delicious!
Let's keep in touch for future collaborations."

 

Offerte aanvragen